cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Shimano Speedmaster 14000-XTD Rola

The Speedmaster XTD je zapanjujuća šaranska rola dugog dometa koja nudi izuzetnu vrijednost. Sadrži opremu i tehnologiju dugog zabačaja preuzetu izravno iz skupljih SHIMANO modela koji su vodeći u klasi, nenametljiva 'stealth' završna obrada...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 4 kom
Poslati ćemo danas ,
2024-05-08
149 €
1.122,64 kn
163 €
- 8 %
Rola Shimano Speedmaster 14000-XTD Rola

Shimano Speedmaster 14000-XTD Rola

149 €
1.122,64 kn
163 €
- 8 %

Kod proizvoda: SPM14000XTD | ID: 1119507

Shimano Speedmaster 14000-XTD Rola

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

The Speedmaster XTD je zapanjujuća šaranska rola dugog dometa koja nudi izuzetnu vrijednost. Sadrži opremu i tehnologiju dugog zabačaja preuzetu izravno iz skupljih SHIMANO modela koji su vodeći u klasi, nenametljiva 'stealth' završna obrada savršeno pristaje svim Tribal TX Carp štapovima.
Ako želite izvrsnu kombinaciju vrijednosti, kvalitete i performansi, odmah ćete biti privučeni Speedmaster XTD . Kombinirajući istu G Free Body siluetu kao i mnoge SHIMANO dugometne role, s nenametljivim prikrivenim izgledom, Speedmaster je vizualno zapanjujući. A ni u korištenju ne razočarava. Ne samo da će vam Speedmaster omogućiti daljnje zabacivanje, novi raspored opreme i tehnologija pružit će vam snagu potrebnu da s lakoćom uhvatite najveći primjerak ribe. Odličan izbor za ribolovce svih sposobnosti.
Doista je teško zamjeriti Speedmasteru. Naslijedio je mnoge vrhunske značajke koje koriste vodeći SHIMANO role za veliki domet. Super Slow 5-line oscillation koristi se na svim dugometražnim rolama sve do Power Aero cjenovne točke, kao i G Free Body, Parallel Body, Rigid Cast i hladno kovana aluminijska AR-C špula. Dobivate čak i set reduktora za kalem kako bi kalem bio učinkovitiji. A kada je u pitanju igranje ribe, kombinacija HAGANE Gear i SILENT DRIVE tehnologije optimizira učinkovitost namotavanja, a Instant Drag omogućuje super-brzu prilagodbu napetosti otpora za kontrolu ribe uz minimalan napor. Ali možda je najimpresivnija karakteristika da, dok Speedmaster zadržava vjerodostojnost svojih skupljih rođaka, nudi izvanrednu vrijednost za novac.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:


HAGANE
HAGANE je Shimano koncept dizajna koluta stvoren da izdrži kontinuiranu upotrebu i ekstremno zlostavljanje. HAGANE je inovacija s ugrađenom čvrstoćom i izdržljivošću koja radi uz Shimano precizni inženjering. HAGANE je za sve ribolovce.



HAGANE OPREMA
HAGANE Drive Gear proizveden je Shimano tehnologijom hladnog kovanja, bez potrebe za dodatnom strojnom obradom. Ovo pruža dugotrajnu glatkoću, snagu, lakoću i snagu u samom srcu role. Tradicionalni tlačno lijevani, strojno obrađeni zupčanici manje su izdržljivi pod teškim opterećenjima.



KRUTI LIJEV
Optimalno uravnotežen dizajn krutosti i lakoće. Minimiziranjem otklona koluta uzrokovanog velikim udarcima tijekom zabačaja, vrijeme otpuštanja je stabilizirano. Kao rezultat toga, poboljšana je ne samo udaljenost leta, već i točnost.



SILENTDRIVE
Osnovni dizajn cijelog tijela i dijelova koji se odnose na pogon pregledani su jedan po jedan kako bi se smanjilo sitno zveckanje, razmaci i podrhtavanje između dijelova do najsitnijih detalja. Omogućuje glatku i tihu rotaciju koluta.



G SLOBODNO TIJELO
G FREE BODY tehnologija razvijena je za pomicanje težišta role bliže štapu. Pomicanjem težišta bliže ribičevoj ruci, G FREE BODY pomaže smanjiti umor i povećati udobnost zabačaja.



PARELELNO TIJELO
PARELLEL BODY dizajniran je za poboljšanje dinamičkog toka strune iz koluta. Na mnogim je rolama špula malo usmjerena prema gore prema blanku štapa, ali role s PARELELNIM TIJELOM imaju špulu postavljenu paralelno s blankom. Rezultat: manje lupkanja uzice po blanku dok putuje prema prvoj vodilici tijekom zabacivanja, što u konačnici povećava performanse.



AR-C SPOOL
Kalem ima poseban oblik prstena za kalem. To stvara učinak ispravljanja strune i ostvaruje i suzbijanje problema s strunom i učinak dugog zabacivanja.



CI4+
CI4 je materijal od smole ojačan karbonskim vlaknima koji je lakši i ima veću čvrstoću od konvencionalnog materijala od smole. CI4+ je napredna verzija izvornog CI4 materijala. Čvrstoća i izdržljivost su znatno poboljšani u odnosu na originalni CI4 materijal uz zadržavanje lakoće materijala, što omogućuje smanjenje veličine i težine role.

Parametri i specifikacija

Veličina

Veličina role / špule


Svojstva

Ležajevi

3+1

Omjer prijenosa

4,3:1

Kapacitet (mm/m)

0,35mm - 550m / 0,40mm - 400m / 0,45mm - 300m

Kočnica

20 kg

Uvlačenje strune po jednom okretu ručice

103 cm

Ručica menjača

Single Machined Aluminium

Vodootporna kočnica

Nije

Varijanta

Rola

Serija


Materijal

Tijelo

CI4+, XT-7

Materijal špule

Cold Forged Aluminium


Pakiranje

Rezervna špula


Dimenzije i težina

Težina

590 g


Zemlja

Dizajnirano u

Japan

Zemlja podrijetla

Malezija


Preporučena dodatna oprema