cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Akcija

Seymour Duncan SMB-5D Crna

Moderna zamjenska podizna zamjena za 5-string Music Man Sting Ray basove koji su punchy i agresivni - kao što je Ernie Ball Music Man era - i bio je pažljivo osmišljen kako bi zadržao nisku razinu jasnoće dok ostaje vjeran MM tonu. Može nositi...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave. Ako ne želiš čekati, pogledaj alternaivni proizvodi (4).
176 €
1.326,07 kn
180 €
Pick up za bas gitare Seymour Duncan SMB-5D Crna

Seymour Duncan SMB-5D Crna

176 €
1.326,07 kn
180 €

Kod proizvoda: SSMB-5D | ID: 214001

Seymour Duncan SMB-5D Crna

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Moderna zamjenska podizna zamjena za 5-string Music Man Sting Ray basove koji su punchy i agresivni - kao što je Ernie Ball Music Man era - i bio je pažljivo osmišljen kako bi zadržao nisku razinu jasnoće dok ostaje vjeran MM tonu. Može nositi nisku B (i nižu) s najboljim od njih s autoritetom i vrhunskom definicijom. Izrađen s dva velika magnetska magnetska keramika i prilagođeni vjetar, ovo podizanje omogućuje punjenje i uske niske krajeve, s snažnim, neposrednim napadom što je ovo sjajno podizanje glazbe za teške glazbene stilove. Pokupljalište se može uklopiti i u OLP instrumente, ali provjerite dimenzije poklopca podiznog kamiona (na ovoj stranici) kako biste bili sigurni u veličinu vašeg OLP utora. Kombinirajte s našim preporučenim zamjenskim uređajem za glazbu za potpuno postavljanje. Ovo podizanje nije prikladno za uporabu s basovima Music Man koji imaju 3-smjerni prekidač noža. Ručno ugrađen u Santa Barbari, CA, ovaj keramički zamjena za Glazbeni mužer upotrebljava dva velika magnetska magnetska keramika, Forbon flatwork, vodič od 4 vodiča i vakuumski vosak za besprijekoran rad.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

Broj žica

5


Svojstva

Boja

Položaj


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD


Preporučena dodatna oprema