cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Scott Centric Plus Supersonic Edt (CE) Black/Drift Purple M

Supersonic kolekcija proizvoda razvijena je imajući na umu jedno - čistu brzinu utrke. Kad se suprotstavite satu ili svojim najžešćim suparnicima, znajte da imate potrebne proizvode za razbijanje svih prepreka. Uz SCOTT Centric Plus Supersonic Edt. i

Kod proizvoda: 2813926918007 | ID: 390302

Usporedi 2 alternative ovog proizvoda

Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se trenutno ne nalazi u ponudi.
Tražite alternativu?

0800 140 055 Pišite nam
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Scott Centric Plus Supersonic Edt (CE) Black/Drift Purple M

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Supersonic kolekcija proizvoda razvijena je imajući na umu jedno - čistu brzinu utrke. Kad se suprotstavite satu ili svojim najžešćim suparnicima, znajte da imate potrebne proizvode za razbijanje svih prepreka. Uz SCOTT Centric Plus Supersonic Edt. iskoristili smo našu opsežnu aerodinamičku stručnost kako bismo napravili jednu od najlakših i najbolje provjetravanih kaciga u svojoj klasi. To je postignuto optimizacijom protoka zraka s vanjske i unutarnje strane kacige. MIPS® pruža blagodati MIPS® sustava za zaštitu mozga i ima jedinstvenu konstrukciju koja dodatno poboljšava ventilaciju.

GRAĐENJE

 • Tehnologija u kalupu
 • Polikarbonatna mikro ljuska

ZNAČAJKE

 • Optimizirana ventilacija
 • Lagana
 • MIPS® sustav za zaštitu mozga integriran s oblogom
 • Aero optimizirano

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

TEHNOLOGIJE

 • MIPS® SUSTAV ZAŠTITE MOZGAMIPS® SUSTAV ZAŠTITE MOZGA

Ako tražite najbolju zaštitu koju novac može kupiti, ne tražite dalje. SCOTT kacige s integriranim MIPS® sustavom za zaštitu mozga nude sigurnost. Bez obzira gdje i kako vozite, odaberite SCOTT kacigu i podignite svoju sigurnost!

ISPITIVANJE I REZULTATI: PADANJE PASTOM OPREMENOM SCOTT MIPS® VRLO JE RAZLIČITIM

- Tradicionalna kaciga: Kacige su dizajnirane i optimizirane za ravne udarce. Oni ne uzimaju u obzir udarce pod kutom. U udarcu pod kutom, rotacijsko se nasilje prenosi na glavu i mozak

- Kaciga opremljena MIPS-om: MIPS je sloj s malim trenjem unutar kacige koji omogućuje rotaciju glave u odnosu na kacigu u udarnom kutu. To značajno smanjuje rotacijsko nasilje i mogućnost oštećenja mozga.

- KAKO PADAJU LJUDI?- MIPS IMITIRAO VLASTITI SUSTAV ZAŠTITE MOZGA

Mozak je suspendiran u cerebrospinalnoj tekućini s malim trenjem što omogućava vašem mozgu da klizi unutar vaše lubanje kako bi zaštitio mozak pod udarom. MIPS® sustav za zaštitu mozga jedinstvena je tehnologija namijenjena zaštiti vašeg mozga od udara pod kutom imitirajući prirodnu mozak barijere s malim trenjem, smanjujući na taj način šok koji se prenosi na vaš mozak. Pod kutnim udarcem kaciga klizi po sloju s malim trenjem MIPS®, umanjujući rotacijsko nasilje preneseno na mozak.

 • MRAS2 FIT SUSTAV

Micro Rotary Adjustment System II je SCOTT-ov vrhunski sustav uklapanja koji nudi neusporedivu udobnost, prilagodbu i stabilnost. Sadrži i optimiziranu ergonomsku prilagodbu dizajniranu za neometan rad s kacigom i oblogom. Sadrži i jednostavan ergonomski brojčanik koji omogućuje podešavanje prilagodbe jednom rukom.

 • HALO FIT SUSTAV

Vrhunski sustav HALO Fit osigurava lako podešavanje i neusporedivu udobnost. Pronađite savršenu visinu stražnje ergonomske kolijevke dok je kaciga na vašoj glavi i birajte u optimalnom pritisku pomoću lijepo dizajniranog točkića za mikro prilagodbu. Rezultat: dosad najudobnija kaciga, kaciga koja se prilagođava vašem obliku glave i ostavlja osjećaj sigurnosti i koncentracije u vožnji.

 • AERO OPTIMIZIRAN

SCOTT-ovi inženjeri surađivali su s timom ORICA-GreenEDGE kako bi utvrdili jasan skup ciljeva prilikom dizajniranja kacige Split Aero.

Tim je zatražio kacigu s najnižim mogućim koeficijentom otpora, naprednim optičkim rješenjem, potpuno integriranim vizirom, dinamičnim sustavom ventilacije i naravno prilagodljivim, udobnim nošenjem.

 • REFLEKTIVNA SIGURNOST

Podignite svoju sigurnost.

 • KONSTRUKCIJA RAČUNALA

Tijekom postupka izrade u kalupu, vanjska ovojnica polikarbonatnog materijala stopljena je s oblogom od pjene koja apsorbira udarce kacige, stvarajući super laganu vanjsku ovojnicu. Sa smanjenom težinom i masom oko glave, kacige u kalupu ugodnije su od tradicionalnih kaciga.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Boja prema proizvođaču

Black/Drift Purple

Tip kacige

Veličina

M

Tehnologija

Kaciga sa vizirom

Rod

Dobna skupina

Podesivost

Da

Dizajnirano u

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Scott Centric Plus Supersonic Edt (CE) Black/Drift Purple M , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati