cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Skoro novo
Akcija

Rossignol Experience 86 TI Konect + SPX 14 Konect GW Set 167 cm

1
Sve odmaralište. Cijelo vrijeme. Skija Experience 86 Ti energijom odgovara na svaki zahtjev za osjećajem visokih performansi na svim skijalištima. Titanalni slojevi, drvena jezgra i struk od 86 mm stvaraju svestranu i stabilnu platformu za...
Skoro novo
Izloženo
Malo ogrebano
Potpuno funkcionalna, malo korištena roba u vrlo dobrom stanju. Ima blage tragove normalnog korištenja. Radi se o izloženom probnom proizvodu iz klasične trgovine i prošao je temeljitu kontrolu sa strane naših tehničara. U jamstvu od 24 mjeseci. Originalna ambalaža proizvoda može biti dostupna, ali i ne mora. , Malo ogrebano.
Čitaj više
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo danas ,
Predpostavljani datum dostave 03.05.2024
626 €
4.716,60 kn
743 €
- 15 %
Skije Rossignol Experience 86 TI Konect + SPX 14 Konect GW Set 167 cm (Skoro novo)

Rossignol Experience 86 TI Konect + SPX 14 Konect GW Set 167 cm

626 €
4.716,60 kn
743 €
- 15 %

Kod proizvoda: 951448 | ID: 951448

Rossignol Experience 86 TI Konect + SPX 14 Konect GW Set 167 cm

Skoro novo
Izloženo
Malo ogrebano
Potpuno funkcionalna, malo korištena roba u vrlo dobrom stanju. Ima blage tragove normalnog korištenja. Radi se o izloženom probnom proizvodu iz klasične trgovine i prošao je temeljitu kontrolu sa strane naših tehničara. U jamstvu od 24 mjeseci. Originalna ambalaža proizvoda može biti dostupna, ali i ne mora. , Malo ogrebano.
Fotografije oštećenja

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Sve odmaralište. Cijelo vrijeme. Skija Experience 86 Ti energijom odgovara na svaki zahtjev za osjećajem visokih performansi na svim skijalištima. Titanalni slojevi, drvena jezgra i struk od 86 mm stvaraju svestranu i stabilnu platformu za punjenje u promjenjivim snježnim uvjetima. Kontrola koja jača samopouzdanje dizajna Drive Tip radi s bočnim izrezom i dizajnom pune bočne stijenke za glatko pokretanje zavoja i snažnu kontrolu rubova tijekom cijelog zavoja.

Brzo uključivanje, tečno rezbarenje

  • All Trail Sidecut pruža osjetljiv osjećaj s brzim zahvaćanjem ruba i snažnim, dosljednim rezbarenjem.

Pouzdana kontrola bez vibracija

  • Drive Tip Solution spaja usmjerena vlakna u vrhu s mekim materijalom za prigušivanje kroz prednje tijelo kako bi apsorbirao vibracije za kontrolu koja jača samopouzdanje.

Glatki, snažan osjećaj

  • Titanalni slojevi apsorbiraju vibracije i prenose snagu na skiju.

Uravnotežena težina i fleksibilnost, usmjeren na održivost

  • Drvena jezgra topole s certifikatom PEFC uravnotežuje težinu, fleksibilnost i stabilnost za svestranu mješavinu snage i razigranosti korištenjem materijala koji pomažu smanjiti utjecaj životnog ciklusa proizvoda na okoliš.

Maksimalna kontrola rubova

  • Pravokutna konstrukcija bočne stijenke pruža prianjanje, preciznost i snagu dokazanu na utrkama.

Tehnologije

RJEŠENJE SAVJETA ZA POGON

  • Miješajući usmjerena vlakna u vrhu skije s mekim viskoznim materijalom kroz prednje tijelo, Drive Tip Solution iskorištava i eliminira vibracije koje se kreću kroz valoviti teren i teške snježne uvjete za povećanje samopouzdanja na dodir i kontrolu.

PRAVOKUTNA PUNA BOČNICA

  • RECTANGULAR SIDEWALL konstrukcija ima vodoravnu slojevitost temeljnih materijala (drvo, stakloplastika, metal, itd.) u kombinaciji s okomitim bočnim stijenkama pune dužine za postizanje optimiziranog prianjanja rubova, preciznosti, ravnoteže i snage.

PEFC DRVENA JEZGRA OD TOPOLE

  • Drvena jezgra PEFC topole osigurava dobru ravnotežu vlažnosti, elastičnosti i uštedu težine.

DVOSTRUKI TITANAL

  • DVOSTRUKI SLOJ TITANALNOG ojačanja osigurava savršenu stabilnost i bolju raspodjelu sila. Struktura je savršeno uravnotežena: udobnost i kontakt skija i snijega su optimalni.

MATRICA OD LEGURE UGLJIKA

  • Nova generacija super-vlakana, CARBON ALLOY MATRIX pruža snagu visoke razlučivosti (HD), stabilnost i prianjanje rubova, a pritom ostaje ultra lagan. Jedinstveno dijagonalno tkanje ugljika/bazalta kombinira se s linearnim staklenim žicama, pružajući uravnoteženu savitljivost od vrha do repa s dinamičkom pokretljivošću, maksimalnom apsorpcijom vibracija i čvrstoćom poput titana.

ALL TRAIL SIDECUT

  • All Trail Sidecuts pruža trenutni angažman i snažno okretanje za fluidnu, dinamičnu i udobnu izvedbu rezanja.

ALL TRAIL ROCKER

  • Prilagođen svakom terenu i snježnim uvjetima, ALLTRAIL ROCKER pruža uravnoteženu mješavinu preciznosti tvrdog snijega i razigranosti mekog snijega.

PREMIUM TVRDI KROV

  • Premium HARDTOP nudi beskompromisnu izdržljivost gornjeg sloja i grafičko bogatstvo za zaštitu i produljenje životnog vijeka vaših skija.

Uvezivanje

SPX 14 KONECT GW B90 CRNO CRV

  • Vezovi SPX 14 Konect GripWalk su integrirani sustavi visokih performansi za agresivne skijaše. Kombinacija Full Action nožnog dijela i SPX pete pruža najduži elastični hod na tržištu za neusporedivu apsorpciju udaraca. Rezultat je trenutačni prijenos snage i precizna kontrola s vrhunskom apsorpcijom udara kako bi se smanjilo neželjeno prethodno otpuštanje. Kompatibilan je s tradicionalnim potplatima Alpine ISO 5355 A i GripWalk ISO 23223 A. Odgovara potplatima čizama od 260 - 375 mm duljine.

Parametri i specifikacija

Namjena

Rod

Dobna skupina


Svojstva

Boja prema proizvođaču

-

Model godine


Dimenzije i težina

Dužina

167 cm

Širina struka

86 mm


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

1

Benoit C.

Ukupan dojam

Skis livrés avec des look NX 12 au lieu des SPX 14 comme annoncé. Le SAV ne répond pas.