cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Rockshox Reba RL R Solo Air 29'' 100mm

Vilice | Kod proizvoda: 00.4020.558.006 | ID: 388525

Rockshox Reba RL R Solo Air 29'' 100mm

Rockshox Reba RL R Solo Air 29'' 100mm

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Jedna od najuspješnijih i najradišnijih RockShox vilica svih vremena kapitalizira inovacije rođene iz SID-a. Šasija koja kombinira klasične XC performanse s laganim tragovima i prigušivač Motion Control ™ dovršava paket, čineći Reba RL sposobnijim nego ikad prije.

TEHNOLOGIJA

  • Bez dna žetoni

Bez dna tokeni omogućuju vam jednostavno prilagođavanje performansi zračnih opruga kako bi najbolje odgovaralo vašem stilu vožnje i željama ovjesa. Dodavanjem žetona bez dna koji se lako instaliraju mijenja se krivulja zračnog opruga kako bi se odolio dnu nakon velikog pogotka, dajući agresivnim vozačima snagu da teže napadaju stazu. Uklanjanje dna tokena čini krivulju zračnog opruga linearnijom, poboljšavajući osjećaj ovjesa za određene tipove terena ili staze i osiguravajući vozačima koji su manje agresivni prema prednjim dijelovima koristi 100% putovanja vilica.

  • Kontrola pokreta

Prigušivanje Motion Control prividno je, učinkovito i nudi jednostavno podešavanje kompresije pri malim brzinama u kombinaciji s ispušnim ventilom.

  • Sag Gradijenti

Mjerni gradijenti koji pokazuju trenutne postavke progiba i putovanja prikladno su smješteni na gornjim cijevima tako da uvijek znate koliko putujete. Ovo nećete naći nigdje drugdje osim RockShoxa.

  • Solo Air

Solo Air pruža vam plišanu, predvidljivu vožnju koju možete postaviti za nekoliko sekundi.

  • POJAČAJ

BOOST je standardna specifikacija kotača i pogonskog sklopa koja otvara mogućnost za poboljšanu geometriju okvira s kraćim zadržavanjem lanca, širim i krutijim osovinama ovjesa, širim rasponom mogućnosti lančanika, kao i većim zazorom za veće gume i šire, kruće kotače.

  • Torque Caps

Torque Caps čine vezu između glavčine i napuštanja vilice jačom, s povećanom površinom koja ih povezuje. Ovo stvara jače, kruto sučelje, pružajući vam prednji kotač koji brže reagira i veću kontrolu. Dakle, koncentrirate se na najvažniju vezu, onu između vašeg bicikla i staze.

Parametri i specifikacija

Korištenje bikesport

XC

Hod

Promjer kotača

Osovina standardna

Steerer Diameter

Tip kočnice

Nosač kočnice

Post Mount

Težina (g)

Opcije podešavanja

Air Chamber Pressure, Air Chamber Volume, Compression, Lockout, Rebound

Boja

Zemlja podrijetla

Tajvan

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0 x ocjenjivano

0

Imate Rockshox Reba RL R Solo Air 29'' 100mm , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati