cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Skoro novo
Akcija

Ride Lasso BOA Black 41,5

Slično kao Lasso Pro, ali za vozača koji traži malo više fleksibilnosti u potrazi za savršenstvom slobodnog stila, Lasso dolazi s H4 BOA® Coiler Fit sustavom koji osigurava snažno i ravnomjerno držanje dok vam je noga u prtljažniku zajedno s BOA®...
Skoro novo
Izloženo
Bijela mrlja na špici cipele.  Potpuno funkcionalna, malo korištena roba u vrlo dobrom stanju. Ima blage tragove normalnog korištenja. Radi se o izloženom probnom proizvodu iz klasične trgovine i prošao je temeljitu kontrolu sa strane naših tehničara. U jamstvu od 24 mjeseci. Originalna ambalaža proizvoda može biti dostupna, ali i ne mora.
Čitaj više
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo danas ,
Predpostavljani datum dostave 03.05.2024
283 €
2.132,26 kn
316 €
- 10 %
Čizme za snowboard Ride Lasso BOA Black 41,5 (Skoro novo)

Ride Lasso BOA Black 41,5

283 €
2.132,26 kn
316 €
- 10 %

Kod proizvoda: 950833 | ID: 950833

Ride Lasso BOA Black 41,5

Skoro novo
Izloženo
Bijela mrlja na špici cipele.  Potpuno funkcionalna, malo korištena roba u vrlo dobrom stanju. Ima blage tragove normalnog korištenja. Radi se o izloženom probnom proizvodu iz klasične trgovine i prošao je temeljitu kontrolu sa strane naših tehničara. U jamstvu od 24 mjeseci. Originalna ambalaža proizvoda može biti dostupna, ali i ne mora.
Fotografije oštećenja

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Slično kao Lasso Pro, ali za vozača koji traži malo više fleksibilnosti u potrazi za savršenstvom slobodnog stila, Lasso dolazi s H4 BOA® Coiler Fit sustavom koji osigurava snažno i ravnomjerno držanje dok vam je noga u prtljažniku zajedno s BOA® Tongue Tied™ koji pruža sigurno, mikro-podesivo pristajanje u gležanj i eliminira potrebu za tradicionalnim pojasom. Također, naš Impact Outsole kombinira gumu s međupotplatom +Slime za dugotrajno prianjanje i udobnost, čineći Lasso obaveznom čizmom srednje krute savitljivosti koja svakom vozaču nudi osjećaj osjetljivosti uz sustav pristajanja bez problema.

Tehnologija

  • HDR PREMIUM SINTETIKA: RIDE Premium PU materijal koristi vlasničku smolu koja značajno poboljšava izdržljivost i otpornost na habanje. Korišten u zonama visoke abrazije gdje vezovi i rubovi daske stvaraju fokusirano trošenje, RIDE Premium PU ima neusporedivu izvedbu.
  • MREŽICA BLACK GOLD LINER: Ovaj materijal od bambusovog ugljena prirodno ublažava mirise i vlagu. Druge prednosti uključuju poboljšanu regulaciju temperature i funkciju cirkulacije.
  • IN2GRATED CONSTRUCTION: In2grated™ Construction stvara najlakše čizme s najkraćom duljinom na tržištu. Podstava je tvornički oblikovana unutar školjke kako bi se stvorio najučinkovitiji "net fit", što dovodi do manje pakiranja za bolju ukupnu udobnost.
  • THE CLOSER™: Nudi dvostruko veću snagu za sigurno zatvaranje prtljažnika. Closer™ Lace Guide centrirana je iznad prednjeg dijela stopala kako bi se smanjila snaga vezice kako bi se ujednačila napetost vezice kroz cijelu čizmu. U pratnji BOA® Fit sustava, ravnomjerno zatezanje The Closer™ Lace Guide podiže sustav pristajanja na višu razinu i pruža nevjerojatno precizno pristajanje.
  • FOLIJA REFLEKTIRAJUĆA TOPLINU: Preusmjerava toplinu ispod stopala i u nožni prst kako bi se zadržala vruća toplina dok se puni zadnji stolac.
  • BLACK LAST: Dizajniran za performanse, ženski kroj po mjeri.
  • UNUTARNJE J ŠIPKE: Vrhunsko držanje gležnja i pete s dodatnom potporom.
  • VANJSKI J PREČKE: Dodatno držanje gležnja i pete.
  • BOA® COILER FIT SUSTAV SHELL LACING: Fit sustav s kotačićem koji uvlači labavost vezica. Brz, izdržljiv i jednostavan za korištenje.
  • TONGUE TIED™: Ova specifična RIDE tehnologija nudi sigurno pristajanje u zoni gležnja i eliminira potrebu za tradicionalnim pojasom. Boa® vodilice integrirane u jezik omogućuju potpuno zatvaranje jezika i držanje pete na sljedećoj razini bez mogućih točaka pritiska. Ovisno o modelu, Tongue Tied™ je uparen s tradicionalnom čipkom, Boa® Focus ili Boa® Coiler Closure Systems.
  • IMPACTO ULTRA ULOŠAK: 3D oblikovani uložak dvostruke gustoće s potpornim tijelom EVA visoke gustoće i +slime pjenom visokog odskoka
  • LSD CAT (TEHNOLOGIJA PRILAGODBE POLJEDA): Ovaj LSD (specifičan dizajn za žene) napravljen je da poveća udobnost i osigura savršeno pristajanje. Ova čičak prilagodba na manšeti čizme omogućuje jedinstveno prilagođeno pristajanje u području potkoljenice.
  • TEHNOLOGIJA ČIZMI ZA RIDE: Projektirane da budu najbolje pristajajuće i najučinkovitije čizme na tržištu.

Parametri i specifikacija

Namjena

Rod

Dobna skupina


Veličina

Veličina

41,5

EU Veličina

41,5

UK Veličina

7,5


Svojstva

Boja prema proizvođaču

Black

Model godine

Tehnologija

Black Gold Liner Mesh, Black Last, External J Bars, HDR Premium Synthetics, Heat Reflective Foil, Impacto Ultra Insole, In2grated Construction, Internal J Bars, L.S.D C.A.T. (Calf Adjustment Technology), Ride Boot Technology, The Closer™, Tongue Tied™

Flex

7


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema