cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Primus Campfire Cutting Set Pribor

Prikladan set koji pripremu hrane na otvorenom čini jednostavnom. Sastoji se od daske za rezanje od hrastovine i noža od 15 cm koji je uredno upakiran u poliamid presvučen PU i G1000 navlaku. Hrast je izdržljiv i čini dobru površinu za pripremu...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 6 kom
Poslati ćemo 06.05.2024 ,
2024-05-09
51,60 €
388,78 kn
Pribor Primus Campfire Cutting Set Pribor

Primus Campfire Cutting Set Pribor

51,60 €
388,78 kn

Kod proizvoda: P738006 | ID: 1031007

Primus Campfire Cutting Set Pribor

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Prikladan set koji pripremu hrane na otvorenom čini jednostavnom. Sastoji se od daske za rezanje od hrastovine i noža od 15 cm koji je uredno upakiran u poliamid presvučen PU i G1000 navlaku. Hrast je izdržljiv i čini dobru površinu za pripremu hrane, a ima prirodni samodezinfekcijski učinak. Nož ima fleksibilnu oštricu od nehrđajućeg čelika pogodnu za sjeckanje i rezanje, kao i filetiranje. Navlaka ujedno služi i kao podloga za pripremu hrane te je presvučena iznutra radi lakšeg čišćenja. Nakon što je kuhanje gotovo, vratite iskorišteni nož u korice i sve zarolajte te ga čuvajte kod kuće.

Parametri i specifikacija

Materijal

Dimenzije i težina

Težina (g)

610


Zemlja

Zemlja podrijetla

Estonija


Preporučena dodatna oprema