cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Pioneer XDP-02U Plava

Došlo je vrijeme za oslobađanje slušalica od zvuka pametnih telefona i uronite svoja osjetila u Pioneer XDP-02U. Oblikovan da stane na ruke za udoban rad sa zaslonom osjetljivim na dodir i zaokružuje se kako bi se skliznuo u vaš džep, ovaj igrač...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (3)
Prodaja je završila
Odabrati alternativu (3)

Kod proizvoda: XDP-02U-L | ID: 271583

Pioneer XDP-02U Plava

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Došlo je vrijeme za oslobađanje slušalica od zvuka pametnih telefona i uronite svoja osjetila u Pioneer XDP-02U. Oblikovan da stane na ruke za udoban rad sa zaslonom osjetljivim na dodir i zaokružuje se kako bi se skliznuo u vaš džep, ovaj igrač ima ozbiljnu hi-fi gradnju za zvuk koji će vam puhati. Bilo da se struji preko Wi-Fi-ja ili reproducira s proširivom memorijom od 528 GB, komprimirana glazba otvara se u modu Hi-bit 32, potencijal vaše slušalice otključan je prvi put. Dvojni DAC i pojačali sjaju s bilo kojim zvukom, od MP3-a do hi-res albuma. Bluetooth tehnologija podržava bežične veze i ima linije i USB / OTG funkcije za dijeljenje glazbe. Dostupan u ružičastoj, bijeloj i mornarici, XDP-02U omogućuje vam da svoje pjesme omiljene pjesme doživite intimnošću koju nikada niste mogli zamisliti. Izlaz od 3,5 mm (1 / 8˝) služi za standardne slušalice i podržava funkcije daljinskog upravljanja kabelske televizije omogućene na odabranim Pioneer proizvodima *. Za Pioneer SE-CH5T Hi-Res audio slušalice za uši, pritisnite tipku jednom za reprodukciju ili stanku, dva puta za preskakanje prema naprijed i tri puta za preskakanje. U međuvremenu, 2,5 mm (3 / 32˝) 4-polni priključak omogućuje uravnoteženi izlaz. Signali za lijeve i desne kanale se pojačavaju zasebno. Pioneer nudi pristupačne SE-CH5BL Balanced In-Ear slušalice kako bi uživao u poboljšanoj reprodukciji detalja i osjećaja prostorne dimenzionalnosti. Podržava MQA, Native DSD 5,6 MHz reprodukciju, DSD-IFF, FLAC / ALAC / WAV / AIFF do 192 kHz / 32-bitni, MP3 i AAC. Twin ESS SABRE® ES9018C2M DACs. Boja: Plava.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Opcije

WiFi

Da

Bluetooth

Da

Radio

Ugrađeni zvučnik

DLNA

HD audio

Da


Svojstva

Boja

Dizajn

Boja prema proizvođaču

Plava


Ulazi i izlazi

USB

AUX IN

Utor za memorijsku karticu

Da


Napajanje

Napajanje

Only USB


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina