cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Skoro novo
Akcija

My Legend Vinyl LV4 Vinyl LP Storage Case

Kutija za pohranu vinilnih ploča. Ako tražite elegantno i učinkovito rješenje za pohranu svoje sve veće kolekcije ploča, ne tražite dalje od Legend Vinyl Storage kutije s preklopnim prednjim poklopcem. Pregledavanje velikog broja albuma nikada...
Skoro novo
Izloženo

Zatvaranje kućišta ne odgovara točno.

Potpuno funkcionalna, malo korištena roba u vrlo dobrom stanju. Ima blage tragove normalnog korištenja. Radi se o izloženom probnom proizvodu iz klasične trgovine i prošao je temeljitu kontrolu sa strane naših tehničara. U jamstvu od 24 mjeseci. Originalna ambalaža proizvoda može biti dostupna, ali i ne mora.
Čitaj više
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo 06.05.2024 ,
Predpostavljani datum dostave 09.05.2024
60,70 €
457,34 kn
63,26 €
- 4 %
Torba/futrola za LP ploče My Legend Vinyl LV4 Vinyl LP Storage Case (B-Stock) #952670 (Skoro novo)

My Legend Vinyl LV4 Vinyl LP Storage Case

60,70 €
457,34 kn
63,26 €
- 4 %

Kod proizvoda: 952670 | ID: 952670

Dobij bolju cijenu     
Kupi bar dvije LP ploče i u košarici upiši kod za popust MASHUP . Što više artikala kupiš, to će cijena biti niža. Ovaj kod funkcionira i kod kombinacije LP ploča i merch proizvoda.
Bolja cijena prilikom kupnje više LP ploča. Upiši u košaricu kod MASHUP i osvoji količinski popust.

My Legend Vinyl LV4 Vinyl LP Storage Case

Skoro novo
Izloženo

Zatvaranje kućišta ne odgovara točno.

Potpuno funkcionalna, malo korištena roba u vrlo dobrom stanju. Ima blage tragove normalnog korištenja. Radi se o izloženom probnom proizvodu iz klasične trgovine i prošao je temeljitu kontrolu sa strane naših tehničara. U jamstvu od 24 mjeseci. Originalna ambalaža proizvoda može biti dostupna, ali i ne mora.
Fotografije oštećenja

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kutija za pohranu vinilnih ploča. Ako tražite elegantno i učinkovito rješenje za pohranu svoje sve veće kolekcije ploča, ne tražite dalje od Legend Vinyl Storage kutije s preklopnim prednjim poklopcem. Pregledavanje velikog broja albuma nikada nije bilo jednostavnije uz ovo rješenje za pohranu s lakim pristupom. Kutija za LP dizajnirana je tako da savršeno balansira kako se ne bi prevrnula dok pregledavate svoju kolekciju, a vinil se unutra naginje prema naprijed.
Veliki kapacitet
Vinilna kutija za pohranu Flight Case Style stvorena je imajući na umu opsjednute glazbom. Ova kutija za ploče ima impresivan kapacitet od čak 40 ploča s lakoćom, uključujući dvostruke i pojedinačne albume. Proizvođač se pobrinuo da torbica bude dovoljno široka da u nju stanu svi vaši hit albumi, čak i kada je zaštićena plastičnim omotom. Nema potrebe da se osjećate ograničeno svojom zbirkom; velikodušni kapacitet za pohranu znači da ima prostora za proširivanje asortimana vinila i ploča.
Elegantna završna obrada
Jedinstveni preklopni prednji poklopac omogućuje brz i jednostavan pristup vašim pločama. Prošli su dani pretraživanja hrpe LP-a da biste pronašli svoj omiljeni album. Ako tražite čvrstu kutiju za LP ploče za pohranjivanje vinila i pružanje bitne zaštite u pokretu, ova elegantna kutija za ploče je upravo ono što trebate.
Sa sofisticiranom i elegantnom završnom obradom, ova kutija za pohranu uklopit će se u niz različitih dekora. Kutija za pohranjivanje lijepo staje na mala mjesta. Izrađeno od tvrdog drva presvučenog PU-om kako bi vaše ploče bile potpuno sigurne i zaštićene od oštećenja.
Kutija za ploče napravljena da traje
Kvaliteta i čvrstoća kućišta čine ga rješenjem za pohranu koje će vas vidjeti kroz stoljeća. Ulaganje u kvalitetnu pohranu znači ulaganje u dugovječnost vaših najdragocjenijih zapisa. Sve kutije s vremena na vrijeme trpe udarce, zbog čega su kutovi zaštićeni aluminijskim kutnim okovom u retro stilu. Ergonomska, ojačana ručka laka je za držanje, a sve šarke i zatvarači ojačani su zakovicama kako bi se dobila dodatna čvrstoća i izdržljivost. Ne morate brinuti ni o prijevozu.
Prednja ploča za otvaranje koja vam omogućuje jednostavan pregled i pregledavanje vaših ploča
Pregledavanje velikih zbirki ploča može biti teško. Može biti teško pronaći opcije za pohranu koje nude zaštitu, ali vam također omogućuju brzo i jednostavno listanje albuma. Jedinstveni sklopivi prednji poklopac dizajniran je kako bi vam omogućio maksimalnu vidljivost vaših ploča tijekom pregledavanja bez prevrtanja. Udobno stane do 40 ploča i može se koristiti za pohranu kod kuće ili kao pohranu u pokretu.
Pohranjivanje u pokretu
Štiti vaš vinil u pokretu. Ova čvrsta i izdržljiva futrola za LP u stilu letenja savršena je za uzeti i otići. Ako svoj vinil nosite sa sobom ili ga čak želite premještati iz sobe u sobu, ova torbica pruža vrhunsku zaštitu i napravljena je da traje.


• Jedinstveni preklopni prednji poklopac za lak pristup vašim pločama
• Udobno odgovara 40 LP ploča i dovoljno je širok da pohranite svoje LP ploče čak i kada su zaštićene plastičnim omotima.
• Okvir od punog drva sa zaštitnom PU oblogom i unutarnjom oblogom
• Pojačane šarke i uglovi za snagu i izdržljivost
• Olakšava pregledavanje vaše kolekcije LP ploča
• Moderan i praktičan

Parametri i specifikacija

Svojstva

Boja prema proizvođaču

Black


Pakiranje

Količina paketa (kom)

1


Dimenzije i težina

Visina (cm)

37

Szélesség (cm)

Dubina (cm)

21


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina