cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Levenhuk Vegas ED 10x42 Dvogled

Levenhuk Vegas ED 10x42 klasični su dalekozori s 10x povećanjem. Njihova optika s izuzetno niskom disperzijom, okulari s četiri elementa i potpuno višestruko presvučene leće daju visokokvalitetnu sliku bez optičkih aberacija. Ovaj je dvogled izvrstan

Kod proizvoda: 72815-LEVENHUK | ID: 390327

2.486 kn
Na putu 1 kom
Naruči kod dobavljača – predpostavljani datum skladištenja 27.05.2021.
Usporedi 4 alternative ovog proizvoda
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Levenhuk Vegas ED 10x42 Dvogled

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Levenhuk Vegas ED 10x42 klasični su dalekozori s 10x povećanjem. Njihova optika s izuzetno niskom disperzijom, okulari s četiri elementa i potpuno višestruko presvučene leće daju visokokvalitetnu sliku bez optičkih aberacija. Ovaj je dvogled izvrstan izbor za lovca, ribara, ornitologa ili bilo koga tko uživa u ekstremnim sportovima ili planinarenju. Na njih ne utječe loše vrijeme i optika im se ne magli. Ovaj se dvogled može prilagoditi stativu.

Dvogled Levenhuk Vegas ED 10x42 koristi moderne krovne prizme koje učinkovito skupljaju svjetlost i isporučenu sliku čine svijetlom i kontrastnom. Svi optički elementi izrađeni su od posebnog ED stakla izuzetno niske disperzije koje smanjuje boju i geometrijske aberacije. Omogućuje promatranje oštre i geometrijski ispravne slike. Vanjske leće zaštićene su s nekoliko slojeva premaza za poboljšanje prikaza boja.

Tijelo im je izrađeno od plastike otporne na udarce i temperature. Sigurno štiti dalekozor od ekstremnih temperatura i slučajnog pada s male visine. Vodootporni dizajn štiti dalekozor od vremenskih nepogoda, dok punjenje dušikom sprječava zamagljivanje leća. Levenhuk Vegas ED 10x42 možete koristiti tijekom kiše i snijega, a također mogu kratko izdržati ispuštanje u vodu.

Parametri i specifikacija

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Levenhuk Vegas ED 10x42 Dvogled , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati