cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

ICON Airflite Mips Jewel™ Gold S Kaciga

5
Sa sjajnom prednjom i mat stražnjom stranom, Airflite™ Jewel dvije su strane istog otmjenog novčića. Kako ne bi bio nadmašen profinjenim vanjskim obradama, Jewel ima najnoviji sustav smanjenja rotacije tvrtke MIPS. Hydradry™ unutarnja obloga,...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Kaciga ICON Airflite Mips Jewel™ Gold S Kaciga

ICON Airflite Mips Jewel™ Gold S Kaciga

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: 0101-13883 | ID: 426488

ICON Airflite Mips Jewel™ Gold S Kaciga

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Sa sjajnom prednjom i mat stražnjom stranom, Airflite™ Jewel dvije su strane istog otmjenog novčića. Kako ne bi bio nadmašen profinjenim vanjskim obradama, Jewel ima najnoviji sustav smanjenja rotacije tvrtke MIPS. Hydradry™ unutarnja obloga, unutarnji DropShield™, uključeni Fog-Free Clear & Dark Smoke Fliteshields™ i vrhunska ventilacija upotpunjuju metalno savršenstvo Airflite Jewela.

SVJETSKI STANDARD

  • Zadovoljava DOT FMVSS 218 (SAD), ECE 22-05 (Europa) i PSC (Japan) sigurnosne standarde kaciga. Ne isporučuje se s naljepnicama PSC certifikata osim ako nije kupljen od ovlaštenog trgovca u toj zemlji.

ŠTIT / PRIBOR

  • Uključuje Clear and Dark Smoke Fliteshield™.
  • Uključuje Dark Smoke Dropshield™.

PODLOGA

  • Uklonjiva HydraDry™ podstava za upijanje vlage

LJUSKA

  • Injektirano lijevano polikarbonatno kućište za snagu

FIT: DUGI OVAL

  • Glava je dugačka sprijeda prema natrag i uska s jedne na drugu stranu. Ovaj oblik nudi dodatni prostor za čelo onima koji smatraju da većina kaciga ima točke pritiska na čelu.

VENTILACIJA: DOBRO

  • 4 usisna otvora, uključujući otvor za bradu inspiriran MX-om, i 2 ispušna otvora spojeni su s dubokim kanalima u unutarnjoj EPS pjeni koja apsorbira energiju, što rezultira superiornom ventilacijom kacige.

TEŽINA: PROSJEČNA

  • Smanjeni profil školjke pomaže smanjiti ukupnu težinu, dok zadržava ekskluzivni svjetski standard ICON koji odgovara vašem stilu vožnje.

VANJSKI

  • Ventilacijski sustav kacige sastoji se od strateški postavljenih ventilacijskih otvora, usisnika, zračnih kanala i ispušnih otvora. Preveliki usisni otvor na bradi poboljšava protok zraka, održavajući vas hladnim usmjeravajući zrak tamo gdje vam je najpotrebniji. Smanjenje otpora i težine postignuto je oblikovanjem tradicionalnog dekoltea Airflitea kako bi se izbjegle smetnje jakne ili odijela.

INTERIJER

  • Uklonjiva Hydradry™ podstava za upijanje znoja omogućuje udobno i oblikovano pristajanje. Zrak iz ventilacijskih otvora usmjerava se između udobne obloge i zaštitne EPS pjenaste obloge koja apsorbira energiju kako bi se stvorila gotovo savršena unutrašnjost usmjerena na vozača. Protok zraka radi u kombinaciji s Hydradry™ oblogom kako bi se učinkovito smanjilo nakupljanje topline. Kombinirajte to s vrhunskom ventilacijom i uklonjivim usmjerivačem zraka koji stvara gotovo savršeno kućište usmjereno na vozača.

ŠTIT

  • Airflite nema jedan, već dva štita. Jedinstveni štitnik koji se brzo mijenja i koji se ne zamagljuje drži krhotine podalje od vašeg stvaratelja novca, dok unutarnji izmjenjivi štitnik štiti od sunca. Nema više mijenjanja štitnika za oblačne ili sunčane dane. Samo pružite ruku, pritisnite prekidač i vozite se zauvijek.

ICON FLITESHIELD™: KOMPATIBILNO S AIRFLITE KACIGOM

  • Kompatibilan s Airflite kacigom. Sadrži 3D proces oblikovanja za optičku jasnoću i premaz koji se ne magli.

ICON DROPSHIELD™: DIZAJNIRAN ZA KACIGE AIRFLITE™

  • Umjesto da nosite dodatni FliteShield™ za promjenu svjetlosnih uvjeta, pritiskom na prekidač uključite zatamnjeni DropShield™ skriven unutar kacige.

STRAŽNJI SPOJLERI AIRFLITE™: KOMPATIBILNI S AIRFLITE KACIGOM

  • Sada možete još više iskoristiti svoju kacigu uz AIRFLITE™ stražnje spojlere.

Parametri i specifikacija

Informacije za pleksiglasa štit

Namjena

Rod

Dobna skupina


Veličina

Veličina

S

Veličina vanjske ljuske

3


Opcije

Sunčev vizir

Da

Ventilacija

Da


Svojstva

Boja prema proizvođaču

Gold

Pinlock

Retencijski sustav zatvaranja

Pripremljen za intercom

Da

Izmjenjivi interijer

Da

Tehnologija

Mips

Serija


Materijal

Materijal


Dimenzije i težina

Težina


Zemlja

Dizajnirano u

Zemlja podrijetla

Južna Korea


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

5