cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

FiiO BTR7 Pojačalo za slušalice

4,50
FiiO BTR7 dizajniran je s potpunom audio arhitekturom koja se sastoji od vrhunskog Dual DAC čipseta s niskopropusnim filtrom i dvostrukim THX čipovima za pojačalo. S lakoćom se može natjecati s vrhunskim HiFi reproduktorom svojim izvrsno detaljnim...
Naručeno kod dobavljača 4 kom
Naruceno kod dobavljača - dostupnost marljivo pokušavamo saznati
249 €
1.876,09 kn
Pojačalo za slušalice FiiO BTR7 Pojačalo za slušalice

FiiO BTR7 Pojačalo za slušalice

249 €
1.876,09 kn

Kod proizvoda: BTR7 | ID: 1057228

FiiO BTR7 Pojačalo za slušalice

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

FiiO BTR7 dizajniran je s potpunom audio arhitekturom koja se sastoji od vrhunskog Dual DAC čipseta s niskopropusnim filtrom i dvostrukim THX čipovima za pojačalo. S lakoćom se može natjecati s vrhunskim HiFi reproduktorom svojim izvrsno detaljnim i preciznim zvučnim performansama. FiiO BTR7 dizajniran je s dva Sabre DAC čipseta. Sadrži dva ES9219C DAC čipa iz ESS Sabre Technologies. Uz podršku najnovijeg čipseta USB kontrolera s 8 jezgri XMOS XU208, BTR7 se također može koristiti kao USB DAC/AMP visoke razlučivosti. Rukuje nativnim 32-bitnim/384kHz PCM dekodiranjem signala. Fiio ima najnoviji Qualcommov QCC5124 Bluetooth čipset na najnovijem BTR7. Omogućuje impresivnu Bluetooth vezu s ultraniskom latencijom, stabilnom vezom i pravilnom audio i video sinkronizacijom. BTR7 podržava sve najnovije bežične kodeke uključujući LDAC visoke rezolucije, AptX HD, AptX Adaptive i standardne AAC i SBC prijenosne kodeke. FiiO BTR7 podržava i MQA renderiranje. Podržava renderiranje za datoteke provjerene autentičnosti glavne kvalitete s playerom koji podržava MQA. Uživajte u performansama vrhunske kvalitete sa svojim BTR7 sada i doživite zvuk studijske kvalitete!! Potpuno novi FiiO BTR7 ima mehanički dizajn sedme generacije. Uređaj izgleda izvanredno i ima svijetli 1,3” IPS zaslon. Predstavlja šareno, bogato i inovativno korisničko sučelje, koje je glavni primjer najnovijeg BTR7. FiiO BTR7 sadrži i jednostrane i balansirane priključke za slušalice. Podržava 3,5 mm jednostrane slušalice i 4,4 mm uravnotežene priključke za slušalice. Koristite IEM i slušalice s uravnoteženim i jednostranim vezama jednostavno s BTR7 baš kao što biste to učinili s vašim omiljenim Hi-Res playerom. FiiO BTR7 je prvi Bluetooth DAC/AMP na svijetu koji podržava bežično punjenje kompatibilno s Qi protokolom. Dolazi s velikom baterijom od 880 mAh koja omogućuje do 9 sati kontinuirane reprodukcije glazbe.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta

DA Converter, Headphone Amp

Kompatibilno sa


Opcije

Kanali

1

Broj izlaza

2

Kontrole

Volume

WiFi

DA Conversion

Da

THD

0.0005%

Mikrofon

Da

Bluetooth

Da

Bluetooth verzija

Bluetooth 5.1

Podržani formati

AAC, SBC, APTx Adaptive, aptX, APTx-HD, APTx-LL, LDAC


Svojstva

Boja

Raspon frekvencija

Impedancija

Frekvencija uzimanja uzoraka

Zaslon

Nije

Boja prema proizvođaču

Black

Omjer signala i šuma

>107dB


Ulazi i izlazi

Ulazi

Izlaz za slušalice

USB

Da

Analogni ulazi

Analogni izlazi


Konektori

Konektor tipa A


Pakiranje

Paket sadrži

USB Cable, Manual


Napajanje

Radi na baterije

Da

Vrsta baterije

Integrated

Napajanje

Baterija

Kapacitet baterije

880 mAh


Dimenzije i težina

Visina (cm)

3,6

Szélesség (cm)

3,9

Dubina (cm)

8,3

Težina (g)

68


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 2 korisničkih recenzija:

4,50

VALENTIN L.

Ukupan dojam

Datum
27.03.2023

SUPER TARE

Jakub M.

Ukupan dojam

Datum
11.10.2022

Perfektní DAC s integrovaným zesilovačem od THX. Až na určité softwarové bugy a štěrchající tlačítko pro zapnutí nabíjení je téměř dokonalý.