cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
ESI
Samo otvarano
Akcija

ESI Xjam

5
Xjam je mali, punopravni plug-and-play MIDI kontroler. Zbog svoje čvrste aluminijske šasije, Xjam je izvrsno prenosiv i idealan za korištenje izvan studija na mobilnim uređajima. S matricom padova 4x4, 6 beskonačnih kodera i glatkih 16 padova,...
Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Nedostaje licenca
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu. , Nedostaje licenca.
Čitaj više
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo danas ,
Predpostavljani datum dostave 03.05.2024
141 €
1.062,36 kn
147 €
- 4 %
MIDI kontroler ESI Xjam (Samo otvarano)

ESI Xjam

141 €
1.062,36 kn
147 €
- 4 %

Kod proizvoda: 952146 | ID: 952146

ESI Xjam

Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Nedostaje licenca
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu. , Nedostaje licenca.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Xjam je mali, punopravni plug-and-play MIDI kontroler. Zbog svoje čvrste aluminijske šasije, Xjam je izvrsno prenosiv i idealan za korištenje izvan studija na mobilnim uređajima.

S matricom padova 4x4, 6 beskonačnih kodera i glatkih 16 padova, pruža ugodno i ekspresivno iskustvo sviranja. Osim toga, Xjam nudi 48 konfiguracija umjesto uobičajenih 16 scena za spremanje.

Njegovi glatki i ultra-osjetljivi jastučići s polifoničnim naknadnim dodirom svestrani su kao što je Xjam općenito. 16 RGB podloga također šalje MIDI CC, MIDI Program Change ili MMC poruke. Tu je i 6 visokokvalitetnih beskonačnih kodera koji se mogu koristiti na razne načine. Uz kontrolu MIDI CC poruka, enkoderima se može dodijeliti slanje pitcha, MIDI poruka o promjeni programa ili čak naknadnih poruka. Xjam dolazi s moćnim softverom za uređivanje za savršenu prilagodbu vašim potrebama. Tu je i TRS-MIDI Out utičnica za slanje signala vanjskim generatorima zvuka.

Izvrstan za cestu i sve mobilne aplikacije ili tamo gdje prostorna ograničenja predstavljaju problem. Svirajte bubnjeve i upravljajte efektima uz Xjam. Sve je tu za izgradnju bilo kojeg stila staze, gdje god osjetite inspiraciju.

Jastučići osjetljivi na brzinu i pritisak izvrsni su za sviranje virtualnih instrumenata uživo na pozornici. Osim toga, jastučići nude naknadni dodir koji dodaje potpuno drugačiju razinu izražaja i kontrole za taj dodatni element za live ili studijsku izvedbu.

Kako biste odmah krenuli s radom, Xjam se isporučuje s moćnim softverskim paketom za profesionalno snimanje, stvaranje vlastitih pjesama, miksanje bilo kojeg audio sadržaja i još mnogo toga. Trenutno su uključene sljedeće aplikacije:
  • Bitwig Studio 8-staza
  • Cubasis LE
  • WaveLab LE
Naočale:
  • svestran i fleksibilan s tankim dizajnom
  • 16 ultra osjetljivih padova s polifoničnim naknadnim dodirom
  • Indikatori u 3 boje za brzinu i operaciju uređivanja/postavljanja
  • 6 beskonačnih rotacijskih enkodera
  • 48 programiranih scena koje korisnik može programirati, a koje se mogu odmah pozvati
  • napaja se sabirnicom: ne zahtijeva baterije ili napajanje kada je spojen preko USB-C
  • podržava sve glavne DAW-ove
  • TRS 3,5 mm MIDI izlaz
  • moguć samostalan rad bez računala i samo USB napajanje
  • USB-C na USB-A kabel uključen
  • Navoj od 1/4" za pričvršćivanje na postolje
  • besplatni uređivački softver za Mac, PC i iPadOS
  • uključuje Bitwig Studio 8-Track, Cubasis LE, Wavelab LE

Parametri i specifikacija

Namjena

Kompatibilnost


Opcije

Fender

Pada

Dugme za upravljanje

8

Ugrađena zvučna kartica

Tipke osjetljive na dodir (dinamika)

Da


Svojstva

Zaslon


Ulazi i izlazi

USB Host

Da

USB MIDI

Da

Izlaz za slušalice

Ulazi


Pakiranje

Napajanje

Radi na baterije

Napajanje

USB-C


Dimenzije i težina

Visina (cm)

2,3

Szélesség (cm)

20

Dubina (cm)

13,5

Težina


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

5