cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Elac Solano CC281 Bijela Hi-Fi Ventralni zvučnik

4
Nadovezujući se na svoje performanse, Solano CC281 nastavlja ELAC-ovu tradiciju korištenja JET visokotonca, odabranog zbog nevjerojatne jasnoće, dinamike i napada. Da bi se podudarao s ovom sposobnošću, novi interno razvijeni vlastiti visokokružni...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: SOLANO-CC281-WH | ID: 396298

Elac Solano CC281 Bijela Hi-Fi Ventralni zvučnik

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Nadovezujući se na svoje performanse, Solano CC281 nastavlja ELAC-ovu tradiciju korištenja JET visokotonca, odabranog zbog nevjerojatne jasnoće, dinamike i napada. Da bi se podudarao s ovom sposobnošću, novi interno razvijeni vlastiti visokokružni visokotonci od aluminijskog sloja sa zakrivljenom smjesom neprimjetno se miješaju putem sofisticiranog multi-elementnog xovera kako bi se dobio organski život poput zvučnog doživljaja. Svjež izgled, svjež zvuk; novi Solano namijenjen je daljnjem jačanju vodeće reputacije klase ELAC.
Jednostavan pravokutni oblik izrađen od punog MDF-a i uparen s blago zakrivljenom velikom prednjom pregradom dovodi do kompaktnog, ali impresivnog izgleda koji se uklapa u bilo koji dekor.
Košare od lijevanog aluminija pružaju atraktivan izgled i osjećaj. Ovaj kruti, ali lagani materijal osigurava mehaničku stabilnost i postavlja osnovu za vrlo preciznu reprodukciju zvuka.
Glodano, brušeno, lakirano ili eloksirano - serija SOLANO kombinira dizajn i izradu za izvanredan rezultat.
Visokotonac JET5 ručno je izrađen u Kielu / Njemačka. Poznat je u cijelom svijetu po svojoj vrhunskoj proizvodnji i vrlo preciznoj reprodukciji visokofrekventnog opsega.
Zahvaljujući principu konstrukcije i korištenim materijalima, JET5 je u stanju prenositi audio signale s frekvencijama do nadzvučnih 50 000 Hz.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta

Center Speaker


Opcije

Vrsta HF zvučnika

JET 5


Svojstva

Boja

Širina pojasa

Snaga

160 W

Impedancija

Niskotonac

Frekvencija dijeljenja

450 Hz, 2400 Hz

Bas-refleks

Da

Boja prema proizvođaču

Bijela


Akustika

Snaga RMS

120 W


Pakiranje

Količina paketa (kom)

1


Oprema

Adapter uključen

Nije


Dimenzije i težina

Szélesség (cm)

50

Visina (cm)

19

Dubina (cm)

Neto težina (kg)

12


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

4