cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Delphin CX Carpath Stol

5
Vrhunska fotelja s naslonom za leđa visoke visine, njezinu veličinu cijenit će svaki ribar koji provodi puno vremena u blizini vode. Njegova konstrukcija je vrlo jaka, otporna, ali s druge strane vrlo lagana za transport. Noseća površina nogu...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Stol Delphin CX Carpath Stol

Delphin CX Carpath Stol

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: 410100062 | ID: 353793

Delphin CX Carpath Stol

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Vrhunska fotelja s naslonom za leđa visoke visine, njezinu veličinu cijenit će svaki ribar koji provodi puno vremena u blizini vode. Njegova konstrukcija je vrlo jaka, otporna, ali s druge strane vrlo lagana za transport. Noseća površina nogu vrlo je čvrsta i fleksibilna, što znači da se mogu prilagoditi bilo kojem neravnom terenu. Na konstrukciji je postavljen madrac vrlo pažljivo. Madrac je stvoren kombinacijom krpa tako da može dobro funkcionirati i stvoriti vrlo lijep estetski osjećaj. Na stranama je postavljeno platno od 600D s maskirnim tiskom Carpath. U sredini se nalaze udobne flisne ploče, a runo od tkanine prevladava u njenom naslonu za glavu, koji smješta glave čak i najviših ribara. Nasloni za ruke dodaju mu opću udobnost koju ćete cijeniti tijekom dugih ribolovnih izleta. Ova fotelja savršeno je napravljena za provođenje vremena u blizini vode tijekom hladnijih mjeseci kada je vrlo važno da vrat i glavu budete topli i u miru. Nasloni za ruke dodaju mu opću udobnost koju ćete cijeniti tijekom dugih ribolovnih izleta. Njegov je sustav vrlo jednostavan i učinkovit, a podešavanje nagiba naslona naslona je jednostavno povlačenjem i klizanjem čak i prilikom sjedenja.
Takozvana UNIQ torba postavila je fotelju na novu razinu i ona je uključena u paket. To je ručna torba (20x15cm) koja je usidrena na već napravljenim konektorima. Na njega možete staviti svoj mobilni telefon ili dokumente. Zahvaljujući univerzalnim pojasevima sa Velcro patentnim zatvaračem, torbu možete jednostavno objesiti na pojas ili je premjestiti na konstrukciju kreveta i imati je pri ruci u svakom trenutku.

Tehnički parametri:
Nosivost: 180 kg
Veličina sjedala: 57x54 cm
Visina naslona za leđa: 78 cm
Visina sjedala: 38-50 cm
Težina: 6, 25 kg
Transportna veličina: 85x65x20cm

Kamuflaža CARPATH jedinstveni je i patentirani dizajnerski uzorak koji kombinira maskirnu vizualnu izradu i oblike šarana koji zajedno čine maskirni dizajn. Ovaj jedinstveni i nepomirljivi dizajn potpuno je izradio Delphin i gura granice vaše ribolovne opreme do potpuno nove dimenzije.

Parametri i specifikacija

Opcije

Podesiva visina

Da

Noge

4


Svojstva

Boja prema proizvođaču

Carpath

Korisna nosivost

Serija


Dimenzije i težina

Transportne dimenzije

85 x 65 x 20 cm

Dimenzije u sklopljenom stanju

85 x 65 x 20 cm

Veličina naslona

57 x 78 cm

Veličina sjedala

57 x 54 cm

Visina

38 - 50 cm

Težina

6,25 kg


Zemlja

Dizajnirano u

Slovačka

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 2 korisničkih recenzija:

5

Giuseppe P.

Ukupan dojam

Datum
21.02.2023

Ottima sedia comoda e robusta