Deeper Smartphone Mount

Fishfinderi / Sonderi | Kod proizvoda: JI0213 | ID: 351268

128 kn

Na putu > 5 kom
Besplatna dostava za narudžbe veće od 1.190 kn
20 bodova

Predpostavljani rok skladištenje 04.06.2020.

Deeper Smartphone Mount

Odgovara bilo kojem štapu, Deeper Smartphone Mount je držač pametnog telefona koji je siguran i jednostavan za korištenje. Omogućava ribolovcu praćenje podataka na zaslonu koje odašilje Deeper, na taj način da s obje ruke može koristiti štap i rolu. Glavne značajka: Hands-free korištenje. Najbolja opcija za: ribolov s obale.

Rješenje za pričvršćivanje vašeg pametnog telefona na štap:

Deeper Smartphone Mount je izdržljivo rješenje za montažu, specijalno dizajnirano za pričvršćivanje vašeg pametnog telefona na grip ribolovnog štapa. Na taj način možete analizirati podatke sonara dok držite štap u jednoj, a okrećete ručicu role drugom rukom. Držač je dizajniran za maksimalnu snagu fiksiranja uređaja, dok silikonske vezice ne prekrivaju zaslon pametnog telefona.

Kako koristiti proizvod:

  1. Stavite Smartphone Mount na grip štapa tako da je Deeper logo okrenut prema naprijed.

  2. Koristite silikonske prstene za pričvršćivanje Deeper držača na grip štapa. Uhvatite narančastu plastičnu kukicu silikonskim prstenom, obujmite grip štapa i pričvrstite za narančastu kukicu na suprotnoj strani. Koristite jedan ili više silikonskih prstenova za fiksiranje držača na štap. Provjerite da je čvrsto postavljen.
  3. Kada je držač fiksiran na štap, možete montirati vaš mobitel u držač. Nježno stavite sve četiri silikonske vezice, jednu po jednu, na svaki kut vašeg mobilnog uređaja. Provjerite da li je uređaj čvrsto postavljen i osiguran.
  4. Prije zabacivanja, protresite štap nekoliko puta, kako biste bili sigurni da su držač i mobilni uređaj dobro postavljeni i osigurani.

Napomena: Proizvođač ne snosi nikakvu odgovornost za oštećenja ili gubitke uzrokovane korištenjem Smartphone nosača. Nemojte rastavljati ili modificirati proizvod. Proizvođač ne snosi nikakvu odgovornost za kvarove ili oštećenja nastala uslijed demontaže ili modificiranja proizvoda.

Model: 

FLACC04

Veličina: 

4.72 in / 120 mm

Težina: 

0.5 oz / 14 g

Kompatibilan s:

uređajima veličine zaslona od 3.5in / 9 cm do 5in / 13 cm 

Materijal:

84% Silikon, 16% Plastika

  • Smatrphone držač
  • 4 x silikonski prstenovi za montažu

Parametri i specifikacija

Zemlja podrijetla

Litva

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Deeper Smartphone Mount , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Deeper Smartphone Mount
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati