cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Samo otvarano
Rasprodaja

CicloSport HAC 1.2+ Plus

Sunce sja i savršen je dan da automobil ostavite kod kuće i izađete na bicikl – naravno bez odricanja od standardne udobnosti. HAC 1.2 + biciklistički navigacijski uređaj savršen je suputnik – zahvaljujući aplikaciji za biciklističku navigaciju i...
Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu.
Čitaj više
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo sutra ,
Predpostavljani datum dostave 06.05.2024
117 €
881,54 kn
131 €
- 10 %
Elektronika za bicikl CicloSport HAC 1.2+ Plus (Samo otvarano)

CicloSport HAC 1.2+ Plus

117 €
881,54 kn
131 €
- 10 %

Kod proizvoda: 957022 | ID: 957022

CicloSport HAC 1.2+ Plus

Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Sunce sja i savršen je dan da automobil ostavite kod kuće i izađete na bicikl – naravno bez odricanja od standardne udobnosti. HAC 1.2 + biciklistički navigacijski uređaj savršen je suputnik – zahvaljujući aplikaciji za biciklističku navigaciju i planeru biciklističkih ruta. Tko želi upravljati pametnim telefonom dok vozi bicikl? Ostaje u vašem ruksaku, ne troši bateriju i još uvijek šalje sve ključne podatke na vaš zaslon. Uživajte u navigaciji kroz urbanu džunglu na rutama prilagođenim biciklistima, pratite svoju stazu kada kros biciklom krenete izvan ceste ili ostanite u tijeku s podacima o vježbanju na duljoj vožnji. Ovu je jedinicu užitak koristiti zahvaljujući robusnom tijelu i planeru biciklističkih ruta, aplikaciji za vožnju bicikla i GPS uređaju za praćenje koji je jednostavan za rukovanje. CicloSport se udružio s Komootom kako bi razvio briljantan koncept koji će vaše buduće vožnje učiniti još akcijskim i bogatijim iskustvima.

Biciklistički navigacijski uređaj HAC 1.2 + kombinira sve prednosti vrhunskog biciklističkog računala s novim mogućnostima mobilnih aplikacija, pružajući sveobuhvatnu podršku kao planer ruta vođen GPS-om, brzinomjer bicikla i trener za vježbanje, čak i na zahtjevnim vožnje biciklom. Navigacijski uređaj HAC 1.2 + nudi sve navigacijske podatke koje očekujete od vrhunskog navigacijskog sustava. Naravno, može se spojiti i sinkronizirati s vašim pametnim telefonom putem Komoot aplikacije. Istodobno, HAC 1.2 + radi autonomno i nastavit će bilježiti sve podatke čak i ako se baterija vašeg pametnog telefona isprazni. HAC 1.2 + ima trajanje baterije od 8 do 10 mjeseci.

Navigacijska jedinica HAC 1.2 + tvrtke CicloSport nadmašuje svako tradicionalno cikloračunalo svojom intuitivnom jednostavnošću rada, preglednim zaslonom i robusnim kućištem. Povrh toga, 100% je kompatibilan sa pametnim telefonom putem Bluetooth tehnologije pametnog telefona i posebno je izdržljiv s trajanjem baterije od 8 do 10 mjeseci.

Tehnologije:

  • Skretanje po skretanje: detaljne upute, audio signal i preusmjeravanje, sve izvan kutije
  • Veza s pametnim telefonom: Upravljajte postavkama sa svog pametnog telefona, pohranjujte podatke i prenosite ažuriranja
  • Brzinocikl: Prikaz svih funkcija ciklusa kao što su brzina, preostala udaljenost ili kilometraža
  • Zdravlje i kondicija: Upravljanje treningom uključujući vrijednosti treninga, ciljeve kondicije i funkcije kruga
  • Besplatno globalno mapiranje: Može se primijeniti bilo gdje, topografske karte i glasovna navigacija dostupni izvan mreže
  • Baterija: Dugo trajanje baterije zahvaljujući izmjenjivim baterijama koje jamče rad od 8 do 10 mjeseci

Parametri i specifikacija

Opcije

Povezivanje


Svojstva

Boja


Napajanje

Napajanje

None, Only Battery Operated


Oprema

Adapter uključen

Nije


Dimenzije i težina

Težina (g)

60


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema