cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Uživaj u božićnoj kupovini bez stresa

Ove godine si konačno olakšaj Božić. Ne paničari i izbjegni stres oko Božića. Trčanje po dućanima je gubljenje vremena. Sve što ti je potrebno možeš kupiti iz udobnosti svog doma. Dovoljan ti je pristup na internet. U našoj web trgovini ćeš naći pogodan poklon za svakog, od smart sata, preko opreme za bicikliste, ribare, motoriste, igrače golfa, sve do električnih klavira, bubnjeva ili ukulelea. Jedino što moraš kupiti na drugom mjestu je ukrasni papir i mašnica sa slatkim božićnim motivom.

Zamjena neprikladnog poklona za bon do 31.1.2024

Svatko može pogriješiti i kupiti poklon koji ne odgovara željama ili ukusu osobe kojoj je poklon namijenjen. Zato kod nas možeš vratiti neprikladne poklone sve do kraja siječnja 2024. Standardni rok za povrat je 14 dana od isporuke, ali ćemo i nakon tog roka prihvatiti nazad neoštećenu robu koju sada kupuješ i želiš vratiti. Ako nije korišten ili oštećen, dobit ćeš puni iznos natrag u obliku bona. 

Sve to vrijedi za narudžbe kreirane od 19.10.2023. do 24.12.2023.

Detaljan postupak odustajanja od ugovora možeš pročitati OVDJE, ako kupuješ kao potrošač/fizička osoba. Ako kupuješ kao firma, klikni OVDJE.

... znamo kako Božić učiniti punim radosti!