cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Odabrati na Netflixu što želiš gledati traje ponekad duže od samog filma. Napravi kokice, sjedi i pogledaj radije izbor 10 novosti iz naše ponude.

Brand Pianonova je početkom godine predstavila novu seriju digitalnih pianina nazvanu El Clasico. Klasičan dizajn s modernim i čistim linijama ćeš naći samo kod nas – u crnoj i bijeloj boji.


Ono što napravi Behringer, smjesta putuje u kuću poznatih. Sada su pokašali proizvesti mikrofone i nije iznenađujuće da su po povoljnim cijenama i visoke kvalitete. Dinamički, kondenzatorski, USB i za konferencije. Dovoljno je odabrati.


Prijenosni akustični zasloni od Vicoustica su bez pretjerivanja to najbolje što možeš ponuditi dobrom vokalistu u studiju. Lošem ponudi AUTO-TUNE. Vicoustic će maknuti iz snimke sve neželjene šumove i akustične jeke.


Žanr bluegrass i country instrumenata je lansirao brand Recording King. Sudjeluju bendžo, mandolina, rezofonska gitara i western manekenke. Ovaj hit želite vidjet!


Kritičari se slažu da će ove godine nagradu za najbolji zvuk preuzeti gospodin Thorens, za svoje odlične gramofone. Namijenjeni su za zahtjevnu publiku, koja zna ocijeniti pravu kvalitetu.


Zvuk akustičnih bubnjeva je najbolje dokumentirao Roland u svom elektronskom setu TD-07KV. Tradicionalan majstor u ovom segmentu stalno poboljšava svoje setove tako da osjećaj prilikom sviranja bude što realniji.


Iz budućnosti dolazi gitarski procesor Boss GT-1000CORE. Sadrži 24 simultanih blokova efekata i više od 140 pojačala i efekata, koje možeš na razne načine uključivati. Njegove kreativne mogućnosti su neograničene u studiju i na pozornicama.


Tvrtki Antelope Audio se rodilo mladunče i dobilo je ime Zen Go Synergy Core. Punokrvan i živahan audio pretvarač je kompatibilan s MS Windows i Mac OS, hrani se preko USB2, njegov puls postiže čak 192 kHz.


Dug i strastven put do tvog doma imaju klaviri i digitalni pianini Pearl River. Malo ljudi zna da ovaj proizvođač Biserne rijeke godišnje proizvodi i prodaje najviše klavijatura na svijetu. To su majstori svog zanata.


Za dugih noći će zabavu osigurati proizvođač Magnat, koji lansira vrlo kvalitetne Hi-Fi sustave. Pojačala, soundbarovi, zvučnici i mnogi drugi vrhunski uređaji – i za tvoj kućni kino.


Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati