cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Gorstrings Sirius SPB3-1152

4,65
SIRIUS® PB su novi modeli žica za akustične gitare. Od serije SIRIUS® bitno se razlikuju po svojoj metalnoj konstrukciji, gdje statičku osnovu čine već standardne šesterokutno namotane čelične žice izrađene od popularne legure fosforne bronce. Za...
Na skladištu 5 kom
Poslati ćemo 15.04.2024 ,
2024-04-18
Žice za akustičnu gitaru Gorstrings Sirius SPB3-1152

Gorstrings Sirius SPB3-1152

7,09 €
53,42 kn

Kod proizvoda: SPB3-1152 | ID: 1087587

Gorstrings Sirius SPB3-1152

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

SIRIUS® PB su novi modeli žica za akustične gitare. Od serije SIRIUS® bitno se razlikuju po svojoj metalnoj konstrukciji, gdje statičku osnovu čine već standardne šesterokutno namotane čelične žice izrađene od popularne legure fosforne bronce.
Za omatanje se koristi tehnološki sustav automatskog omatanja pod pritiskom kako bi se postigla maksimalna povezanost noseće i omatne žice te duži vijek trajanja i zvučni sjaj žica.
Površina SIRIUS® PB žica je novozaštićena učinkovitim nano filmom protiv negativnih učinaka alkalne sredine i protiv oksidacije, te potpuno novom generacijom žica - OPTISTRINGS s dužim životnim vijekom, uz očuvanje prirodnih svojstava površine i ugodnog sviranje ovih žica.

Sve SIRIUS® PB žice pakirane su u vrećice od antikorozivne folije koja unutarnjim isparavanjem u vrećici i kutijama sa žicama stvara zaštitnu inhibitornu, ali netoksičnu okolinu.

Parametri i specifikacija

Opcije

Broj žica

6


Svojstva

Tvrdoća

Debljina

Završni

Srž žice

Namota

Round Wound


Materijal

Materijal


Pakiranje

Ponuđena konfiguracija


Zemlja

Zemlja podrijetla

Češka Republika


Ukupna recenzija na osnovu 3 korisničkih recenzija:

4,65

Jiří M.

Ukupan dojam

Datum
18.03.2024

Za tu cenu jsou super. Uvidíme jaká bude životnost.