Odaberi državu za dostavu paketa

Yamaha SB7J Silent brass sustavi

5
Pickup Mute i osobni studio za trubu i kornet (s modeliranjem rezonancije limene glazbe) Želite igrati kada i kako želite, bez ograničenja na vrijeme ili mjesto… Yamahina sljedeća generacija SILENT Brass to čini. SILENT Brass sastoji se od manjeg,...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 3 kom
Poslati ćemo danas ,
2024-07-23
231 €
1.740,47 kn
Silent brass sustavi Yamaha SB7J Silent brass sustavi

Yamaha SB7J Silent brass sustavi

231 €
1.740,47 kn

Kod proizvoda: SB7J | ID: 1103060

Yamaha SB7J Silent brass sustavi

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Pickup Mute i osobni studio za trubu i kornet (s modeliranjem rezonancije limene glazbe)

Želite igrati kada i kako želite, bez ograničenja na vrijeme ili mjesto… Yamahina sljedeća generacija SILENT Brass to čini. SILENT Brass sastoji se od manjeg, lakšeg Pickup Mutea sa slobodnijim puhanjem i osobnog studija koji sadrži Yamahin ekskluzivni Brass Resonance Modeling. Kada se koriste zajedno, njih dvoje daju prirodan akustični ton koji čujete kada svirate bez isključivanja zvuka.

Lako se pričvršćuje i skida
Prigušnice su dizajnirane za glatko i jednostavno pričvršćivanje i uklanjanje.

Uredno pristaje unutar zvona
Novi kompaktni dizajn sada vam omogućuje da svoj instrument stavite u kutiju s prigušivačem u zvono.

*U nekim slučajevima, Pickup Mute možda neće odgovarati instrumentima koji imaju značajno različite promjere i/ili oblike zvona. Prije kupnje pogledajte "Tablicu kompatibilnosti" na stranici svakog proizvoda

Tako lagan da ćete zaboraviti da vam je u rogu.
Ovi prigušivači nude bolju ravnotežu instrumenta kada su u zvonu i uvelike smanjuju stres tijekom sviranja.

Performanse mikrofona, položaj za ugradnju i okolni dizajn za utišavanje optimizirani su kako bi se istaknuo puni potencijal modeliranja rezonancije mesinga

Brass Resonance Modeling originalna je Yamahina tehnologija koja učinkovito poništava karakterističan zatvoreni zvuk nijemog, reprodukirajući otvoreni, prirodni zvuk neutišanog instrumenta. Ovo smanjuje stres kod igrača dopuštajući im da slobodno vježbaju i igraju bez osjećaja da ih šutnja ograničava.

Modeliranje rezonancije limenih puhača koristi tri istovremena procesa za stvaranje realističnog tona limenih puhačkih instrumenata:

Način rada igrača
1. Poništite karakterističan utišani zvuk
Zvuk koji uhvati mikrofon na kraju utišavanja digitalno se obrađuje kako bi se poništio karakterističan "zatvoreni" zvuk utišavanja.

2. Dodajte prirodni zvuk instrumenta
Reproducira se i dodaje prirodni zvuk koji izlazi iz zvona i vraća se u uši svirača kada se instrument svira bez mute.

3. Podesite balans lijevo-desno kako bi odgovarao položaju igrača
Vrijeme, glasnoća i ton zvuka koji dopire do lijevog i desnog uha svirača pojedinačno se podešavaju, a reverb se dodaje po potrebi kako bi se točno simulirao osjećaj sviranja u sobi ili dvorani.

Način zvuka
Personal Studio STJ nudi dva načina zvuka. Način rada “Player” (PLY) omogućuje sviraču da čuje prirodan zvuk instrumenta, dok način rada “Audience” (AUD) slušatelju daje prirodan zvuk. U AUD načinu rada publika čuje zvuk instrumenta koji se svira ispred njih, što ga čini idealnim za snimanje ili online lekcije.

Način rada publike
1. Poništite karakterističan utišani zvuk
Zvuk detektiran mikrofonom na kraju utišavanja digitalno se obrađuje kako bi se poništio zvuk utišanog instrumenta.

2. Dodajte prirodni zvuk instrumenta
Prirodni zvuk koji proizvodi neutišano zvono ponovno se stvara kako bi ga mogao čuti svirač, oponašajući zvuk koji publika čuje kada se instrument svira na pozornici.

3. Podesite balans lijevo-desno kako bi odgovarao položaju igrača
Zvuk koji dopire do lijevog i desnog uha publike podešava se korištenjem vremena, glasnoće i tona, uz dodatak reverberacije prema potrebi za točnu simulaciju zvuka doživljaja publike.

Reverb
Veća kontrola nad reverberacijom omogućuje korisnicima da ponovno stvore osjećaj sviranja u okruženjima koja se kreću od malih vježbaonica koje imaju relativno slabu reverberaciju do velikih dvorana s bogatom, gustom reverberacijom.

Kada se Personal Studio STJ poveže s računalom ili pametnim uređajem putem isporučenog USB kabela, postaje moguće snimati ili sudjelovati u online lekcijama kod kuće. Nije potrebno audio sučelje ili komplicirano ožičenje. Personal Studio STJ ide dalje od alata za osobnu vježbu, do alata koji igraču omogućuje povezivanje sa svijetom od kuće.

*Za povezivanje s pametnim telefonom potreban je adapter.

Personal Studio STJ može se povezati s besplatnom aplikacijom Rec'n'Share za pametne uređaje tvrtke Yamaha, što omogućuje reprodukciju uz audio podatke pohranjene na uređaju i snimanje izvedbe kao zvučne snimke ili filma koji se mogu dijeliti online. Rec'n'Share uključuje funkciju koja može promijeniti tempo reprodukcije izvorne glazbe, funkciju AB ponavljanja koja ponavlja reprodukciju određenog AB odjeljka, funkciju koja može analizirati i dodati odgovarajuću pjesmu klikanja izvornoj glazbi i druge značajke koje praksu čine produktivnijom i ugodnijom.

Parametri i specifikacija

Namjena

Kompatibilno sa


Pakiranje

Paket sadrži

Earphones, USB Cable, Manual


Recenzije

5 / 5

Na temelju broja ocjena: 3

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0

Sve ocjene dolaze od provjerenih kupaca koji su proizvod kupili od nas u prošlosti.

V

Vojtěch K.

cz Zastava

Češka Republika

04.11.2023

Ocjenjivana varijanta

Splňuje očekávání, funguje bezchybně

Automatski prijevod

Ova ocjena se ne može prevesti.
J

Jakub P.

cz Zastava

Češka Republika

27.10.2023

К

Калоян Н.

bg Zastava

Bugarska

23.10.2023