Turbosound iX15 SET

Aktivni zvučnici | Kod proizvoda: IX15-000-BJY01-00010-SET | ID: 325207

Turbosound iX15 SET

Turbosound iX15 SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SETA JE ILUSTRATIVNA! - SET s dodatkom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam dodaci i potrošna matirana. Ako se odlučite kupiti sada, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Ne trebate se baviti time kasnije, a imate sigurnost da dodatni pribor koji sadrži SET savršeno odgovara instrumentu.

Parametri i specifikacija

Woofer

15"

Visokotonac

1"

Ponuđena konfiguracija

Vrsta

Snaga RMS

Zvučniki

Bluetooth

Da

Proizvodi u setu

2 x

Turbosound iX15

Turbosound iX15

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Dvostruki 15-inčni zvučnik punog raspona s Klark Teknik DSP tehnologijom za prijenosne aplikacije.

1000-watni iX15 je dvosmjerni zvučnik s napajanjem od 15 "s Bluetooth audio prijenosom koji je idealan za širok raspon prijenosnih i fiksnih aplikacija za pojačanje zvuka i zvuka. Najmoderniji KLARK TEKNIK DSP kontrolira ugrađeni u 3-kanalnom digitalnom mikseru preko korisničkog sučelja s jednim gumbom, kao i pružajući sveobuhvatni bežični daljinski upravljač putem namjenske aplikacije za iPhone / iPad. kraj, produžena visokofrekventna reprodukcija i artikulacija reprodukcije srednjeg raspona.

Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji pojačala Class-D, u mogućnosti smo pružiti ogromnu snagu i nevjerojatne zvučne performanse u jednostavnom, ultra prijenosnom i laganom paketu. Pojačanje klase D čini razliku, nudeći vrhunsku energetsku učinkovitost i eliminirajući potrebu za teškim napajanjem i masivnim odvodima topline. Ova nevjerojatna tehnologija omogućuje dizajniranje i izgradnju iznimno moćnih proizvoda koji su znatno lakši u odnosu na tradicionalne proizvode, a istovremeno troše manje energije i štite okoliš. Lagani Power Switch Power Supply, zajedno s KLARK TEKNIK modulom digitalne obrade signala (DSP), pruža dinamičku ekvalizaciju i sofisticirane ograničavajuće funkcije, osiguravajući optimalne performanse i dugoročnu pouzdanost.

KLARK TEKNIK je priznat u svijetu kao jedna od najprestižnijih britanskih audio tvrtki, s 40-godišnjim pedigreom i TEC nagradom za životno djelo. Tvrtka je dizajnirala i proizvela proizvode za umjetnike svjetske klase, a vodeći audio inženjeri diljem svijeta smatraju ih legendarnim DN780 procesorom reverba kao industrijskim standardom.

Od trenutka kada vaš signal uđe u iX15, ugrađeni DSP (digitalni procesor signala) preuzima kontrolu, osiguravajući najviši mogući integritet signala. Mnogo više od selektivnog poboljšanja EQ-a, 24-bitni DSP za iX15 analizira dolazni signal i inteligentno primjenjuje određene filtre kako bi zapravo poboljšao kvalitetu zvuka. To je vrlo slično tome što audio inženjer prati ulazne i izlazne signale svakog iX15, bira u savršenom EQ-u i stalno izrađuje suptilne prilagodbe na crossover, kompresor / limiter i još mnogo toga - što sve dodaje znatno bolji zvuk.

Najprije u industriji, iX15 stavlja svu svoju glazbu na vrh ruke putem stereo Bluetooth veze. Sada s jednostavnim valom ruke možete reproducirati glazbu s bilo kojeg iOS uređaja opremljenog Bluetoothom, kao što je vaš iPad, iPhone - ili čak prijenosno računalo.

Na modulu pojačala na stražnjoj ploči naći ćete potpuno funkcionalno korisničko sučelje koje se sastoji od LCD zaslona i jednog okretnog davača za intuitivan pristup razini, EQ-u i frekvencijskim odzivima za stupove ili stojeće montažne prednje kuće ili scenarije podnog monitora. , Osim dva kombinirana XLR / jack ulaza, XLR izlaz je predviđen za povezivanje aktivnijih zvučnika, ili za uporabu s aktivnim subwooferom.

Zvučnik aktivne PA iX15 stoji iznad i iznad glave i isporučuje izvanredne performanse, čak i kada je gurnut do krajnjih granica. Iznimno lagan i moćan s prilagođenim pretvornicima, integriranim mikserima, stereo Bluetooth streamingom, daljinskim upravljačem iPhone / iPad, 1000 W od KLARK TEKNIK-ove izlazne snage klase D i digitalnom obradom zvuka, iX15 je idealan za prijenosne i instalirane aplikacije - po nečuvenoj cijeni u ovom razredu.

2 x

Soundking DB 009 B

Soundking DB 009 B

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Masivni aluminijski stalak s podnožjem zvučnika s podesivom visinom, opremljen je sigurnosnom bravom čelika koja sprječava klizanje. Promjer stalka u području dodirivanja iznosi 35 mm. Podesiva visina: 100-180 cm, maksimalno opterećenje: 50 kg, crna boja.

2 x

Bespeco IROMB 900

Bespeco IROMB 900

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Profesionalno sklopljeni mikrofon zaštićen kabel iz serije IRON izrađen je s metalnim priključcima XLR3MX / XLR3FX. Promjer kabela: 6,3 mm, duljina: 9 m. Crna boja.

1 x

Behringer XENYX X 1832 USB

Behringer XENYX X 1832 USB

Mix pult, analogni: 6 mono ulaza 3-zonski EQ, param. Srednji tonovi + low cut filter, 4 stereo ulazi 4-zonski EQ, 2 stereo izlazi, 6 x insert, 1 x AUX prebacivanje PRE/POST. Premium 18-ulazni 3/2 Bus mix pult s XENYX mikrofonskim predpojačalom, British ekvilajzeri, 24-bit multi-FX procesor, USB/Audio sučelje i kompaktna energyXT 2.5 BEHRINGER edicija glazbeno-produkcijskog softvera.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Turbosound iX15 SET , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Turbosound iX15 SET
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati