TC Electronic Corona Chorus

Choruses / Flangers / Phasers | Kod proizvoda: corona-chorus | ID: 206252

TC Electronic Corona Chorus

Ovaj tekst je automatičan prevod sa programom:

Kompaktna pedala s impulsom koji uključuje SCF i slatke postavke Tri-Chorus i kombinira eksploziju iz prošlosti uz izvrsno svjetlucave zvukove i značajke. Pruža kontrolu brzine, dubine, boja i FX razine za oblikovanje zborova od suptilnih do ekstremnih. Ona također ima tehnologiju TonePrint koja omogućuje odabir i preuzimanje mnogih stilova zvučanja na pedalu iz opsežne TonePrint biblioteke, kao i stvaranje vlastitih postavki korisnika uz besplatnu aplikaciju TonePrint Editor. Njegova kompaktna veličina olakšava postavljanje u bilo koju pločicu pedala, a sama pedala radi besprijekorno pomoću gitara i linije / FX petlje. Pedal omogućuje stereo inpute i izlaze za dodatnu fleksibilnost postavljanja, True Bypass za boju nulte tonove i dizajn Analog-Dry-Through koji ne osigurava pretvorbu suhog signala za apsolutnu tonalnu transparentnost i nulu latencije. Ovaj proizvod zahtijeva 9 V DC baterije. Dimenzije: 72 x 122 x 50 mm.

Ukupna recenzija na osnovu 3 korisničkih recenzija:

4,75

Imate TC Electronic Corona Chorus , ili ste ga već koristili?

István S.

Kvaliteta izrade

Osobine/Mogućnosti

Omjer cijena/kvaliteta

Ukupan dojam

Datum
13.02.2018.

Remek, gömbölyű meleg hang, a toneprint funkcióval nagyon jó beállítások érhetőek el, mint pl. a már nem gyártott CH1 vagy a Dimension C pedálokéhoz nagyon hasonló hangzások. Minőségi alkatrészek, kapcsolható kill dry és buffered bypass. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a chorusos hangzásokat.

Vlado P.

Kvaliteta izrade

Osobine/Mogućnosti

Omjer cijena/kvaliteta

Ukupan dojam

Datum
29.12.2017.

Izvrsten efekt.

Radovan U.

Kvaliteta izrade

Osobine/Mogućnosti

Omjer cijena/kvaliteta

Ukupan dojam

Datum
20.01.2017.

moznost zapojenia aj do PC a nastavenie TOnePrint a potom prepnutie priamo na efekte na tento nastaveny zvuk. Tento chorus je povazovany za najlepsi, BOSS CH1 je konkurencia, no zastarala. hra to slusne a pekne sa to da nastavit ako pre elektriku tak pre akusticku gitaru. ziadny sum, spokojnost

Besplatna dostava od 1.390,00 kn
Garancija cijene
Zamjena robe
Vlastiti servis
Profesionalna podrška
© 2004-2019 Muziker | TC Electronic Corona Chorus