Odaberi državu za dostavu paketa

Akcija

Sivga Luan

SIVGA AUDIO kreacije neprestano spajaju klasičnu profinjenost i suvremenu modu s finoćom. SIVGA Luan, nove vrhunske supra-auralne drvene slušalice s otvorenim stražnjim drajverom, utjelovljuju eleganciju kao i uvijek. Luan su vrhunske dinamične...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave. Ako ne želiš čekati, pogledaj alternaivni proizvodi (4).
337 €
2.539,13 kn
349 €
Hi-Fi Slušalice Sivga Luan

Sivga Luan

337 €
2.539,13 kn
349 €

Kod proizvoda: LUAN-BROWN | ID: 1103597

Sivga Luan

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

SIVGA AUDIO kreacije neprestano spajaju klasičnu profinjenost i suvremenu modu s finoćom. SIVGA Luan, nove vrhunske supra-auralne drvene slušalice s otvorenim stražnjim drajverom, utjelovljuju eleganciju kao i uvijek.

Luan su vrhunske dinamične slušalice za vozača. Njegova periferna komponenta dijafragme koristi tehnologiju presvlake nikla, koja se može pohvaliti iznimnim karakteristikama kao što su lakoća, strukturna krutost i elastičnost. Luan reproducira duboki bas i glatke, sveobuhvatne, slojevite nijanse srednjih frekvencija. Njegova kupola izrađena je od kompozita makromolekularnih organskih karbonskih vlakana, koji može učinkovito apsorbirati i potisnuti prekomjerne vibracije, reproducirajući delikatne, nestrekave visoke tonove s jasnoćom. Zavojnica, izrađena od aluminijskog materijala obloženog bakrom, daje delikatniji i prirodniji prijenos zvuka.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta zvučnika


Veličina

Dužina kabela


Opcije

Uklanjanje buke

Mikrofon


Svojstva

Raspon frekvencija

Impedancija (Ohm)

38

Impedancija

38 Ohm

Boja prema proizvođaču

Brown


Materijal

Konstrukcija


Konektori

Konektor tipa A


Akustika

Osjetljivost (dB)

100

Osjetljivost

100 dB


Pakiranje

Paket sadrži


Napajanje

Radi na baterije


Dimenzije i težina

Težina (g)

354


Preporučena dodatna oprema