Numark Partymix SET

DJ kontroleri i software | Kod proizvoda: PARTYMIX-SET-2 | ID: 325206

Numark Partymix SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SETA JE ILUSTRATIVNA! - SET s dodatkom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam dodaci i potrošna matirana. Ako se odlučite kupiti sada, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Ne trebate se baviti time kasnije, a imate sigurnost da dodatni pribor koji sadrži SET savršeno odgovara instrumentu.

Parametri i specifikacija

Ponuđena konfiguracija

Set

Ugrađena zvučna kartica

Da

Proizvodi u setu

1 x

Numark Party Mix

Numark Party Mix

Kompaktan DJ kontroler. Zahvaljujući malim dimenzijama i jednostavnosti je vrlo praktičan za početnike i kućne DJ-e. Nakon uključivanja je spreman za korištenje. Disponira audio izlazima, softverom Serato DJ LE, ugrađenim ligfht show, efektima, više pad modova, loopovima i sampliranjem, buttoni Sync za jednostavan mix i 1/4 jack za slušalice.

1 x

LEWITZ HP710

LEWITZ HP710

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Dinamične zatvorene slušalice pružaju širok frekvencijski odziv od 10 Hz do 26 kHz. Opremljeni su vozačima visokih performansi od 40 mm i velikim kućištem koji pruža udobnu ugradnju i kvalitetnu izolaciju surround zvuka. Slušalice s dugom 3 m duge s 3,5 mm stereo priključkom / uključuju 6,3 mm utikač /. Vozač: 40 mm. Osjetljivost: 99 dB. Impedancija: 32 Ohm. Frekvencijski odziv: 10 Hz - 26 kHz. Maks. snaga: 600 mW. Snaga prijelaza: 300 mW. Težina: 260 g. Boja: crna

1 x

Kurzweil KS-40A

Kurzweil KS-40A

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Par kompaktnih dvosmjernih aktivnih monitora studija iz serije KS u pristupačnom rasponu cijena, ali i dalje nudi izvrsnu kvalitetu zvuka s jasnim visokim frekvencijama i uravnoteženim, toplim i niskim frekvencijama, idealnim kao rješenje za praćenje u osobnom studiou ili za postavljanje tipkovnice. Monitori imaju 3/4 "dome visokotonac (LF) i široki 4-inčni woofer, magnetski zaštićeni i 20 W RMS pojačanje sustava s odvojenim podešavanjem glasnoće i basova. Nalaze se u ne-rezonantnom 100% drvenom MDF-u od 12 mm ormarići s bas-refleksnim dizajnom i kompaktni otisak. Bass refleksni priključak nalazi se na stražnjoj ploči, kao i 2 parova unutarnjih mješovitih stereo RCA priključnica (linija A ulazi s visokom snagom od 9 dB na 10 kHz, ulazi linije B su ravni ) Izlazna snaga: 10 W RMS x 2. Frekvencijski odziv: 100-10000 Hz Impedna ulazna snaga: 20K Ohm Dimenzije (jedan monitor): 23 x 14.8 x 18 cm Težina (oba monitora): 5 kg Crna boja.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Numark Partymix SET , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Numark Partymix SET
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati