cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Korg Nu:Tekt TR-S

5
Uhvatite osjećaj gitarskog pojačala s vakuumskom cijevi uz Nutube! TR-S je jedinica za efekte koja ima Nutube, za pružanje osjetljivosti i osjećaja gitarskog pojačala s vakuumskom cijevi. S našom novom tehnologijom (patent u postupku) koja koristi...
Na putu 1 kom
Pretpostavljeni datum skladištenja je 16.04.2024
266 €
2.004,18 kn
Gitarski efekt Korg Nu:Tekt TR-S

Korg Nu:Tekt TR-S

266 €
2.004,18 kn

Kod proizvoda: TR-S | ID: 1086537

Korg Nu:Tekt TR-S

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Uhvatite osjećaj gitarskog pojačala s vakuumskom cijevi uz Nutube!

TR-S je jedinica za efekte koja ima Nutube, za pružanje osjetljivosti i osjećaja gitarskog pojačala s vakuumskom cijevi. S našom novom tehnologijom (patent u postupku) koja koristi Nutube, možete postići nečuvene efekte kompresije, slične cijevnom pojačalu čak i kada snimate ili koristite tranzistorsko pojačalo.

Osim odličnog tona, jedna od prednosti Nu:Tekt serije je što ih sami sastavljate. TR-S kit ne zahtijeva lemljenje, a potreban alat za montažu je uključen. Ovo čini TR-S jedinicom koja se najlakše i najbrže sastavlja u cijeloj trenutnoj Nu:tekt seriji. S TR-S možete uživati u izradi kompleta kao DIY projekta, a rezultat je kompresijska pedala izvrsnog zvuka koja vam daje zvuk i osjećaj pojačala s vakuumskom cijevi.

Ponovno stvorite ponašanje i pad pojačala s vakuumskom cijevi uz Nutube

Ova jedinica ima patentirani dizajn strujnog kruga koji pokreće kompresiju same vakuumske cijevi, što je moguće samo s Nutubeom. Upotrijebite Nutube da ponovno stvorite sag (osjećaj kompresije), ponašanje pojačala snage s vakuumskom cijevi koja se mogu koristiti u raznim situacijama kao što je kada svirate preko tranzistorskog pojačala ili snimate na stolnom glazbenom postavu. TR-S uključuje tri trimer gumba unutar gornjeg poklopca kućišta, uz četiri gumba na ploči, što vas dovodi još bliže zvuku koji želite. TR-S također postiže efekt kompresije prirodnog zvuka s drugim instrumentima osim gitare.

Može se jednostavno sastaviti na isti način kao i plastični set modela, bez potrebe za lemljenjem. Svi potrebni alati su uključeni. Dijagram strujnog kruga nalazi se u priloženom korisničkom priručniku. TR-S pokretan Nutubeom idealan je za vas ako volite samosastavljene jedinice efekata s nevjerojatnom izvedbom i kvalitetom zvuka i pomoći će vam stvoriti vlastiti poseban zvuk.

Parametri i specifikacija

Namjena

Opcije

Ugrađeni štimer

MIDI interface

Broj nožnih prekidača

1


Svojstva

Boja

Procesor


Ulazi i izlazi

USB


Pakiranje

Paket sadrži


Napajanje

Radi na baterije

Da

Vrsta baterije

9V

Vrijeme sviranja (sati)

5

Napajanje


Oprema

Adapter uključen


Dimenzije i težina

Širina (mm)

122

Dubina (mm)

96

Height (mm)

55

Težina (g)

340


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

5

Dzianis H.

Ukupan dojam

Datum
19.06.2023

Kształci dźwięk (usuwa "kołdrę") podobnie jak BBE Sonic Maximizer, ale do tego jeszcze dodaje "lampową słodycz".