cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

HK Audio LUCAS Nano 305FX

LUCAS 305 FX je pravi sveobuhvatni, s 5-kanalnim mikserom, Bluetooth Audio Streaming i integriranim reverb efektima. Sustav 10,3 kg ima najbolji omjer zvuka i volumena na tržištu - snažan bas i HiFi-esque zvuk na visokom SPL-u čine slušateljima...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (2)
Prodaja je završila
Odabrati alternativu (2)

Kod proizvoda: LUCAS-NANO-305FX | ID: 271615

HK Audio LUCAS Nano 305FX

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

LUCAS 305 FX je pravi sveobuhvatni, s 5-kanalnim mikserom, Bluetooth Audio Streaming i integriranim reverb efektima. Sustav 10,3 kg ima najbolji omjer zvuka i volumena na tržištu - snažan bas i HiFi-esque zvuk na visokom SPL-u čine slušateljima koji ne vide 305 FX, zamisliti da imaju daleko veći i teži sustav. Najbolja stvar za kompaktan NANO je, međutim, fleksibilnost i intuitivna jednostavnost korištenja: jednostavno spojite MP3 player preko Bluetooth veze, mikrofona, gitare ili tipkovnice i spremni ste za izlazak. To čini LUCAS NANO 305 FX idealnim suputnikom za mnoge različite situacije zvučnog sustava: bilo da se radi o malim akustičnim koncertima, kao stranke PA, karaoke večeri, roštiljima s prijateljima, Zumba tečajevima u teretani ili za pozadinsku glazbu i najave na malim događajima .LUCAS NANO 305 FX se sastoji od aktivnog sustava subwoofera i dva satelita koji se mogu skladištiti u prednjem dijelu subwoofera. Značajke: Integrirana 5-kanalna miksera, Bluetooth Audio Streaming, 7 efektivnih reflektirajućih signala, 2-pojasni EQ za kanale 1-3, fantomska snaga za kanale 1-2, Optimizirano za korištenje kao 2.1 stereo sustav, Može se proširiti na snažnije postavljanje Twin Stereo sustava, kada se koristi zajedno s bilo kojom drugom serijom LUCAS NANO, funkcijama kao elegantnim mono PA, aktivnim 8 "visokokvalitetnim subwooferom, 2 satelita s 3,5-inčnim širokopojasnim wooferima za izvrsnu govorljivost, napravio Celestion, vrhunska snaga od 750 W (izračun), 120 dB maks. SPL, Nizak bas do 44 Hz, Teži samo 10,3 kg, Ulaznica za satelitski prijenos unutar kućišta subwoofera, Visoka kvaliteta STEREO STAND ADD-ON od König & Meyer (dostupna zasebno) za postavljanje 2.1 Stereo sustava, podesivo po visini S-CONNECT POLE LN (dostupan zasebno): položaja za prijenos signala za satelitsku vezu bez kabela i postavljanje bez kabela kao mono ili twin, postavljanje stereo sustava, jednostavno rukovanje; okuplja se u sekundama. Boja: crna.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Opcije

Bluetooth

Da


Svojstva

Snaga

Boja


Akustika

Snaga RMS

Razina zvučnog tlaka (SPL)

Razina zvučnog tlaka - SPL (dB)

118


Napajanje

Snaga (Watt)

750

Napajanje

240V


Oprema

Adapter uključen

Da


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina