Odaberi državu za dostavu paketa

FBT

FBT Amico 10USB Prijenosni PA sustav

4,25
Troslojni, tri-pojačani bas-refleksni zvučni sustav koji nudi prikladan plug and play rješenje za DJ setove i male glazbene grupe koje izvode uživo u malim i srednjim prostorima. Analogni audio procesor s elektronskom crossover mrežom od 24 dB /...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 2 kom
Poslati ćemo sutra ,
2024-06-26
1.889 €
14.232,67 kn
Prijenosni PA sustav FBT Amico 10USB Prijenosni PA sustav

FBT Amico 10USB Prijenosni PA sustav

1.889 €
14.232,67 kn

Kod proizvoda: FBT-AMICO-10USB | ID: 251000

FBT Amico 10USB Prijenosni PA sustav

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Troslojni, tri-pojačani bas-refleksni zvučni sustav koji nudi prikladan plug and play rješenje za DJ setove i male glazbene grupe koje izvode uživo u malim i srednjim prostorima. Analogni audio procesor s elektronskom crossover mrežom od 24 dB / okt i ADAP (Advanced Dynamic Active Protection), 15 "subwoofer i tri PWM procesorska pojačala (500W + 2 x 150W) s preklopnim načinom sadržavaju se u jednom ultra laganom , ali iznimno čvrsto polipropilensko kućište. Odjeljak za prtljagu na stražnjoj strani ima dva dvosmjernu satelitsku zvučniku, čime se sustav kotača može transportirati kao jednodjelni uređaj. Tu je i 14-kanalni mikser s 6 x XLR mikrofona s fantomskim napajanjem, 2 x mono ulaza i 4 x stereo ulazni kanali, 3-pojasni EQ, 99 digitalnih efekata koji se mogu odabrati s kontrolama slanja i vraćanja efekata; USB ulaz / izlaz za reprodukciju glazbenih programa / datoteka s računala ili za snimanje iz glavnog audio izlaza na računalo s programom snimanja; i višenamjenske gumbe za blokiranje, deblokiranje i uklanjanje ručke za prekrivanje poklopca / poklopca. Subwoofer je opremljen s 15 "visokoučinkovitim i visokim izletom prilagođenim wooferom s 3" glatkom zavojnicom. Svaki od dva satelitska zvučnika ima 6,5-inčni woofer s 1,5 "glomaznim zvučnikom i 1" kompresijskim vozačem povezan s rogom konstantne usmjerenosti od 90 stupnjeva x 60 stupnjeva.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Svojstva

Snaga

Boja

Visokotonac

1"


Ulazi i izlazi

USB

Da

Ulaz za mikrofon

Da


Napajanje

Snaga (Watt)

800

Napajanje

240V


Oprema

Adapter uključen

Da


Dimenzije i težina

Težina


Preporučena dodatna oprema

Kupite FBT Amico 10USB Prijenosni PA sustav u povoljnom setu.

SET s opremom za pogodnu cijenu. Opremu i potrošni materijal ćete prije ili kasnije trebati. Ako ih odaberete odmah, možete uštedjeti mnogo novaca i vremena. Nećete to morati rješavati kasnije. Štoviše možete biti sigurni da je oprema u SETU pogodna upravo za vaš proizvod.

Dostupni setovi

Recenzije

4,25 / 5

Na temelju broja ocjena: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Sve ocjene dolaze od provjerenih kupaca koji su proizvod kupili od nas u prošlosti.

a

antonio s.

pt flag

Portugal

03.10.2018