Hercules DJ DJControl Inpulse 500 SET

DJ kontroleri i software | Kod proizvoda: 4780909-SET | ID: 359606

Hercules DJ DJControl Inpulse 500 SET

Hercules DJ DJControl Inpulse 500 SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA slika SLIKA JE ILUSTRATIVNA! - SET s dodatkom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam dodaci i potrošna matirana. Ako se odlučite kupiti sada, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Ne trebate se baviti time kasnije, a imate sigurnost da dodatak koji sadrži poseban SET savršeno odgovara instrumentu.

Parametri i specifikacija

Vrsta

Softver

USB

Da

USB to Device

Da

Utor za memorijsku karticu

Broj izlaza

2

Analogni ulazi

Da

Analogni izlazi

Da

Ulaz za mikrofon

Fantomsko napajanje

Frekvencija uzimanja uzoraka

Ugrađena zvučna kartica

Da

Adapter uključen

Težina

5,4 kg

Zemlja podrijetla

Kina

Proizvodi u setu

1 x

Hercules DJ DJControl Inpulse 500

Hercules DJ DJControl Inpulse 500

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Hercules DJControl Inpulse 500 novi je DJ kontroler koji vam omogućuje ostvarenje ambicija! Napravljen za Serato DJ Lite i DJUCED kako bi vam pomogao da započnete DJ-eve, usavršite svoje vještine i nastupe pred publikom, DJControl Inpulse 500 ima profesionalni dizajn s čvrstom metalnom potpornom pločom i mnoštvom sjajnih značajki: četiri proširiva / uvlačna ne-uvlačiva klizne noge za podizanje vašeg miješanja, hardverski mikser za audio ulaze, namjenski Filter / FX područje s nevjerojatnim efektima, dva velika jog kotača s detekcijom dodira za grebanje, 16 gumenih RGB jastučića s pozadinskim osvjetljenjem, korisni svjetlosni vodiči za miješanje s potpunim povjerenjem. .. i tako puno više.
Možete čak i miješati s uslugama streaminga glazbe koja sadrže milijune pjesama - uključujući TIDAL i SoundCloud GO + u Serato DJ Lite-u, te Beatport LINK, Beatsource LINK i Qobuz u DJUCED-u.

1 x

Hercules DJ DJMonitor 42

Hercules DJ DJMonitor 42

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Aktivni zvučnici optimizirani za rad s računalima i stvaranje glazbenih mixova DJ-a. Poboljšajte miksove koje stvorite visokokvalitetnim zvučnicima za moćno, jasno audio prikazivanje. Zvučnici DJMonitor 42 idealni su za postavljanje pravog raspoloženja: nisu preveliki ili premali, savršeno se uklapaju u bilo koju postavku i pružaju nevjerojatan ambijent! Hercules DJMonitor 42 aktivni nadzorni zvučnici dizajnirani su s vrhunskim komponentama za optimalnu preciznost i reprodukciju zvuka te iznimnu kvalitetu slušanja. Hercules-ovi inženjeri su u razvoju profesionalnih zvučnika Hercules DJMonitor 42 uzeli najveću pažnju u vlastitoj profesionalnoj bezglavoj komori. Stručnjaci u svijetu DJ-a i dubinski studij audio profesionalaca omogućili su optimizaciju performansi zvučnika. 4-inčni woofer. Premješteni otvori za prozračivanje i visokotonci za izvrsnu zvučnu prostornost. Za optimalno pozicioniranje zvučnika između dva satelita i između korisnika i satelita mora postojati kut od 60 °. Također je važno da zvučnici budu postavljeni na visini na kojoj su slušne uši u ravnini s središnjom točkom između visokotonaca zvučnika i širokopojasnih upravljačkih programa. Specifikacije: prekidač ON / OFF; Glavna kontrola glasnoće; Podešavanje basova; Podešavanje visokih tonova; Power LED; 4-inčni (10 cm) woofer; Premješteni otvori za prozračivanje i visokotonci za izvrsnu zvučnu prostornost; Akustički vodič optimiziran za reprodukciju zvuka visokih performansi; Ormarić izrađen od MDF-a od 9 mm (0.35 "); Glavni RCA ulaz; sekundarni aux ulaz 3.5 mm (0.14"); Sateliti povezani terminalnim blokom; Utičnica za slušalice na prednjoj strani; RMS izlazna snaga: 2 x 20 W; Maksimalna snaga: 80 W; Frekventni odziv: 60 Hz - 20.000 Hz; Dimenzije: 220 mm x 185 mm x 155 mm (V x D x D); Desni satelit: 2,405 kg (0,38 lb); Lijevi satelit: 2,233 kg (0,35 lb); Unutarnje napajanje

1 x

LEWITZ TUC041-2M

LEWITZ TUC041-2M

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Audio kabel. 2x mono RCA / Cinch / i 2x mono RCA / Cinch /. Olovo bakra. Dužina: 2m.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Hercules DJ DJControl Inpulse 500 SET , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Hercules DJ DJControl Inpulse 500 SET
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati