cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Akcija

Arturia PolyBrute Noir

5
Predstavljamo ograničeno izdanje PolyBrute Noir. Ponovno otkrijte transformirajuću analognu moć sa svježim Noir završnim slojem, elegantnim prerađenim gumbima i ioniziranim komponentama, što kulminira u dubljoj, mračnijoj atmosferi izravno iz...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo sutra ,
2024-04-25
2.413,95 €
18.187,91 kn
2.459 €
Sintesajzer Arturia PolyBrute Noir

Arturia PolyBrute Noir

2.413,95 €
18.187,91 kn
2.459 €

Kod proizvoda: POLYBRUTE-NOIR | ID: 1085978

Arturia PolyBrute Noir

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Predstavljamo ograničeno izdanje PolyBrute Noir. Ponovno otkrijte transformirajuću analognu moć sa svježim Noir završnim slojem, elegantnim prerađenim gumbima i ioniziranim komponentama, što kulminira u dubljoj, mračnijoj atmosferi izravno iz nepoznatog.

Analogni sintesajzer sa šest glasova koji se kreće na novom terenu između zvučnih svemira, prerađen u estetici crne rupe. Besprijekorno mijenjajte zvukove unutar zvukova, otkrijte neusporediv višeosni izraz i gurnite analogne tonove dublje u neistraženu tamu. Neuhvatljivi i tajanstveni PolyBrute Noir se probudio - usuđujete li se ući u tamu?

Stvorite dramatične zvučne promjene jednim pokretom, istražite beskonačni raspon između dva zvučna stanja i uživajte u novoj razini kontrole instrumenta i muzikalnosti koja se čini kao produžetak vas samih.

 • PolyBrute Noir unaprijed postavljene postavke postoje u dva trenutna stanja, a Morph kontrola omogućuje vam jednostavno prebacivanje između njih. Podesite mnogo parametara odjednom za veliku raznolikost unutar jedne unaprijed postavljene postavke.
 • XYZ kontroler koji kombinira pritisak s položajem za jedinstvenu višeosnu kontrolu zvuka. Uskladite ga s unaprijed postavljenim postavkama za preoblikovanje, kontrolom glasova, nasumičnim odabirom sekvenci - izbor je vaš.
 • Uskrsnuti osnovni sintisajzer, moderniziran i prikladno postavljen iznad PolyBrute Noir tipkovnice. Dodijelite ga svom odabranom cilju modulacije i bez napora klizite preko zvučnog spektra.
 • U kombinaciji s vrhunskom tipkovnicom osjetljivom na brzinu/pritisak, kotačićem za visinu i modificiranim kotačićem koji se može dodijeliti, te ulazima kontrolera nožne pedale, PolyBrute Noir je sintisajzer s kojeg nećete htjeti maknuti ruke.

PolyBrute Noir zvuk je sraz Bruteovih prepoznatljivih oscilatora i dvostrukih analognih filtara za zvukove koji se brzo kreću između svjetla i tame, poznatih i nezemaljskih.

 • Započnite svoj zvuk s dva snažna Brute serije analognih VCO-a koji generiraju pilaste, pravokutne i trokutaste valove istovremeno, s Metalizer nazubljenim valovima, dubokim sub-oscilatorom i kontrolama cross-mod & sync na dohvat ruke.
 • Dodajte boju i oblik svojim tonovima s dva klasična filtera koja možete konfigurirati u nizu, paralelno ili kontinuirano. Prvi, Steinerov filtar od 12 db/oktavi s kontinuiranim nagibom, obogaćen karakterističnom povratnom spregom Brute Factor; drugi, legendarni ljestvičasti filtar od 24db/oktavi za onu bitnu niskopropusnu glatkoću, dopunjenu oštrom distorzijom.

Stvorite vlastitu jedinstvenu mrežu modulatora i uronite dublje u svoj dizajn zvuka nego ikad prije; koristite stotine ekskluzivnih unaprijed postavljenih postavki koje guraju PolyBrute Noir arhitekturu do krajnjih granica; uživajte u vizualnom pregledu svojih sekvenci i arpova u stvarnom vremenu; Matrix je mjesto gdje se susreću analogna reaktivnost i digitalna preciznost PolyBrute Noira.

 • Trenutačni pristup stotinama unaprijed postavljenih mjesta, uključujući ekskluzivne zakrpe najvećih svjetskih dizajnera zvuka. Nema jelovnika, nema čekanja - baš kao i sve ostalo na PolyBrute Noir.
 • Vizualno sučelje osjetljivo na dodir sa svime što vam je potrebno za stvaranje dinamičnih polifonih sekvenci, arpeggia, snimanja parametara pokreta i više.
 • Digitalni patchbay s 96 točaka i do 32 mete. Jednostavno usmjerite bilo koji od svojih izvora modulacije, uključujući PolyBrute Noir tri generatora omotnice, tri LFO-a i brojne izražajne kontrolere, i utječu na desetke PolyBrute parametara odjednom.
 • Prilagodite izvore i ciljeve modulacije za A i B stanja unutar unaprijed postavljenih postavki kako biste produbili kontrast i boju preoblikovanja.

Pokrenite PolyBrute Noir motore i uživajte u glazbenom impulsu koji oživljava vaše ideje sekvenciranjem pogodnim za izvedbu, fleksibilnim snimanjem pokreta i arpeggima koji mijenjaju igru.

 • Inspirativan višemodalni arpeggiator koji vam omogućuje spontano stvaranje ideja, nasumično mijenjanje ili zamrzavanje u sekvencama kako biste sačuvali glazbenu magiju trenutka.
 • Upotrijebite ili unos u stvarnom vremenu ili unos koraka za snimanje do 64 koraka, svaki sa 6-glasovnom polifonijom, i snimite sve od presnimavanja do naglasaka do slajdova za svaki korak, zajedno s Matrix uređivanjem i upravljanjem sekvencama.
 • Kao da ne postoji dovoljno načina za animiranje PolyBrute zakrpa, Motion Recorder trenutačno bilježi kretanje gotovo svake tipke ili kontrolera - i zatim automatski reproducira taj pokret sa svakom notom koju svirate.
 • Otkrijte jedinstvenu kombinaciju arpeggia i sekvenciranja i stvarajte melodije i ostinate inteligentno i intuitivno. Karta koja je sadržavala note svirat će se u svakom koraku, koristeći isključivanje zvuka, transpoziciju oktave, slajdove, pa čak i modulacijske zapise.
 • PolyBrute Noir ima ugrađene profesionalne digitalne efekte u svakoj zakrpi s parametrima koji se mogu beskonačno modulirati - dodajući svestranu paletu dostojnu bilo koje pozornice, studija ili zvučnog zapisa.
 • Zahvaljujući 3 FX utora - Modulation, Delay i Reverb - možete birati algoritme iz hvaljene FX kolekcije, od bujnog Chorusa do hrskavog BBD delaya, sanjivog svjetlucavog reverba do raspadajućeg BitCrushera, sve u punom stereou.

Kombinirajući taktilnost analognog hardvera s praktičnošću i fleksibilnošću virtualnih instrumenata, cijela prednja ploča PolyBrute Noir replicirana je kao samostalna Mac/PC aplikacija i dodatak za sve glavne DAW-ove.

 • Svaka promjena parametra, bilo na sintisajzeru ili u softveru, odražava se u potonjem, što vam omogućuje da automatizirate PolyBrute Noir u svom DAW-u, uređujete zvukove i još mnogo toga.
 • Istražite dubinu naprednih značajki PolyBrute Noir i stvorite moćne zvukove sa svog računala pomoću sličnog virtualnog sučelja.
 • Organizirajte svoje omiljene zvukove, koristite dvosmjerno uređivanje između softvera i hardvera i jednostavno uvezite nove unaprijed postavljene postavke i zbirke zvukova.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta

Analog, Synth


Opcije

Aftertouch

Da

LFO

3

Envelope

ADSR

Oscilatori

Modulacija

Da

Fender

Da (14)

Arpeggiator

Da

Broj preseta

384

MIDI interface

Da

Bluetooth

Ugrađeni zvučnik

Pratnja

Arranger


Svojstva

Broj tipki

61

Tipkovnica

Velocity sensitive

Veličina tipkovnice

Full Size

Polifonija

6

Sound Engine

Pitch bend

Da

Medij za pohranu

Zaslon

Da

Boja


Ulazi i izlazi

Izlaz za slušalice

Da

Ulazi pedale

Analogni izlazi

Da

Ulaz za mikrofon

USB

Da

USB MIDI

Da

USB to Device

USB Host

Da


Efekti

Filtar

Da

Sekvencer

Da


Pakiranje

Paket sadrži


Napajanje

Napajanje

Adapter


Dimenzije i težina

Szélesség (cm)

97,2

Visina (cm)

11

Dubina (cm)

37,8

Neto težina (kg)

20


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 4 korisničkih recenzija:

5

Thomas K.

Ukupan dojam

Datum
26.07.2023
Ocjenjivana varijanta

Prompte Lieferung und Top Gerät.

Kálmán B.

Ukupan dojam

Datum
04.01.2023
Ocjenjivana varijanta

Egy nagyon jól átgondolt hangszer. Fantasztikus hanggal! Csak ajánlani tudom.

Heureka.cz

Ukupan dojam

Datum
25.01.2022
Ocjenjivana varijanta

Doporučuje produkt

neomezene moznosti