cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Steinberg Cubase Pro 11 SET

DAW Snimanje , uređivanje, produkcija | Kod proizvoda: CCUBASEPRO11-SET | ID: 353395

Steinberg Cubase Pro 11 SET

Steinberg Cubase Pro 11 SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SETA je ILUSTRATIVNA! - SET s dodatkom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam dodaci i potrošna matirana. Ako se odlučite kupiti sada, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Ne trebate se baviti time kasnije, a imate sigurnost da dodatni pribor koji sadrži SET savršeno odgovara instrumentu.

Parametri i specifikacija

Set

Da

Ponuđena konfiguracija

Set

Zemlja podrijetla

Njemačka

Proizvodi u setu

1 x

Steinberg Cubase Pro 11 Retail

Steinberg Cubase Pro 11 Retail

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

DAW softver tvrtke Steinberg - Cubase Pro 11. Cubase je jedan od najsnažnijih softverskih paketa za stvaranje glazbe na svijetu. Zahvaljujući svojoj paleti fleksibilnih alata bez premca možete brzo i intuitivno stvarati bilo koju vrstu glazbe. Isporučuje se s širokim rasponom virtualnih instrumenata, efekata i tisućama zvukova. Bez obzira jeste li profesionalni skladatelj ili početnik u glazbenoj produkciji, Cubase vam pruža sve što je potrebno za pretvaranje vaših ideja u glazbu.

Cubase 11 prati dugo očekivano izdanje orijentira s mnogim značajnim poboljšanjima, dodatnim nadahnjujućim alatima i glavnim usavršavanjima tijeka rada. Bilo da tražite kreativnu inspiraciju ili nove načine kako ubrzati svoj profesionalni tijek rada, nove značajke Cubase 11 posebno udovoljavaju vašim potrebama.

Sve inačice Cubase dijele istu netaknutu kvalitetu zvuka i jednostavnost upotrebe zbog koje je Cubase jedno od najpopularnijih svjetskih rješenja za snimanje i produkciju. Ovisno o veličini i složenosti projekata, zahtjevima za značajkama i proračunu, možete odabrati verziju Cubase koja vam najbolje odgovara. Ako utvrdite da vam treba više sadržaja, naravno da možete nadograditi.

1 x

Steinberg UR22C

Steinberg UR22C

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Prijenosni USB 3.0 audio sučelje tvrtke Steinberg. Bez obzira na to gdje želite snimati, vaši bi projekti uvijek trebali zvučati sjajno. UR22C vam donosi nevjerojatnu kvalitetu zvuka u nevjerojatno kompaktnom, čvrstom i svestranom paketu za kompoziciju i snimanje bilo gdje. Upotrijebite ga s računalom ili iOS uređajem za vrhunske rezultate, gdje god se nalazili.

UR22C je savršen audio partner za skladanje i produkciju pjesama bilo gdje. S ulazima za mikrofone i instrumente (uključujući ugrađenu fantomsku snagu), MIDI ulaze i izlaze, nadgledanje bez kašnjenja s DSP efektima i brzo, pouzdano povezivanje s računalima ili iOS uređajima, nevjerojatno je svestran. I ne samo to, već s dva vrhunska mikropojačala, 32-bitnom / 192 kHz kvalitetom snimanja i visokokvalitetnim komponentama, UR22C bilježi vaše performanse zadivljujućom jasnoćom i detaljima. Idealna veličina za putovanje bilo gdje s vama, njegova čvrsta, ali lagana konstrukcija i uključeni Cubase AI softver za snimanje čine ga izvrsnim pratiteljem glazbe.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0 x ocjenjivano

0

Imate Steinberg Cubase Pro 11 SET , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati