cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Mackie CR2-X CUBE

5
Ovi ljepotanci koriste inovativnu tehnologiju drajvera BMR koja omogućuje kristalno čist zvuk i ultra široki zvuk koji ispunjava prostoriju. Igrači koji žele potpuno uranjanje s razinom detalja koji otkrivaju svaki hitac, korak i udaljenu...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 2 kom
Poslati ćemo danas ,
2024-04-30
164 €
1.235,66 kn
PC Zvučnik Mackie CR2-X CUBE

Mackie CR2-X CUBE

164 €
1.235,66 kn

Kod proizvoda: CR2-X-CUBE | ID: 1086637

Mackie CR2-X CUBE

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Ovi ljepotanci koriste inovativnu tehnologiju drajvera BMR koja omogućuje kristalno čist zvuk i ultra široki zvuk koji ispunjava prostoriju. Igrači koji žele potpuno uranjanje s razinom detalja koji otkrivaju svaki hitac, korak i udaljenu eksploziju, ne traže dalje. CR2-X Cube pruža nevjerojatnu prostornu točnost i sliku što znači da će vokali uistinu zvučati ispred vas, gitare će imati dubinu i dimenziju, a sve ostalo će zauzimati posebno mjesto u području slušanja.
BMR (Balanced Mode Radiators) drajveri omogućuju isporuku nevjerojatno čistog, impresivnog zvuka iz skrivenog, kompaktnog kućišta. Ovaj inovativni dizajn s ravnim diskom eliminira potrebu za zasebnim visokofrekventnim drajverom i skretnicom, a također uklanja sve efekte megafona koji su uobičajeni kod tradicionalnih membrana zvučnika. Unatoč njihovoj maloj veličini, doživjet ćete disperziju koja ispunjava prostoriju, realističnu stereo sliku i bogat zvuk punog raspona koji je inače rezerviran za puno veće zvučnike.
Duž baze glavnog zvučnika nalazi se integrirana traka osjetljiva na dodir koja omogućuje jednostavno i elegantno upravljanje glasnoćom. A s desne strane, praktična tipka izvora omogućuje vam brzo prebacivanje između Bluetootha, Analognog i USB-a.

Parametri i specifikacija

Opcije

Bluetooth

Da

EQ


Svojstva

Boja

Snaga

Niskotonac

Raspon frekvencija

Bas-refleks

Frekvencija uzimanja uzoraka

48 kHz, 16 bit


Ulazi i izlazi

USB

Da

AUX IN

Da

MP3 / linijski ulaz

Da


Akustika

Razina zvučnog tlaka (SPL)

103 dB

Razina zvučnog tlaka - SPL (dB)

103


Pakiranje

Paket sadrži

Manual, Power Cable


Napajanje

Snaga (Watt)

60

Napajanje

Adapter


Dimenzije i težina

Szélesség (cm)

11,9

Visina (cm)

16,3

Dubina (cm)

15,2

Težina

2,9 kg


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 2 korisničkih recenzija:

5