cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Akcija

Konig & Meyer 11923 Stalak za note

Inovativni stalak za orkestarsku glazbu s beskonačno promjenjivim podešavanjem visine (friction lock). Za podešavanje visine potpore, od 678 do 1250 mm, kombinacija cijevi se jednostavno rastavlja ili vraća natrag. Za velike, teške glazbene knjige...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave. Ako ne želiš čekati, pogledaj alternaivni proizvodi (4).
82 €
617,83 kn
87,70 €
- 6 %
Stalak za note Konig & Meyer 11923 Stalak za note

Konig & Meyer 11923 Stalak za note

82 €
617,83 kn
87,70 €
- 6 %

Kod proizvoda: 11923 | ID: 1041339

Konig & Meyer 11923 Stalak za note

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Inovativni stalak za orkestarsku glazbu s beskonačno promjenjivim podešavanjem visine (friction lock). Za podešavanje visine potpore, od 678 do 1250 mm, kombinacija cijevi se jednostavno rastavlja ili vraća natrag. Za velike, teške glazbene knjige težine veće od 2,5 kg, visina se može dodatno osigurati zatezanjem stezne čahure. Glazbeni stol od čvrstog polikarbonata vrlo je lagan, a opet otporan na udarce i ogrebotine. Instrumenti za pisanje savršeno su pohranjeni u udubljenje i uvijek pri ruci. Nagib stola za glazbeni stalak također je beskonačno podesiv, a velike gumene kapice za zvučnu izolaciju od udara osiguravaju sigurno i stabilno postolje. Zahvaljujući konstrukciji stopala koja se može uvući, glazbeni stalak idealno je prikladan za transport.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Veličina

Maksimalna visina

Minimalna visina


Svojstva

Boja


Materijal

Materijal


Dimenzije i težina

Height (mm)

1250

Širina (mm)

735

Širina baze

666 mm

Težina


Zemlja

Zemlja podrijetla

Njemačka