cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Eventide Tverb (Digitalni proizvod)

Razvijen s legendarnim producentom, glazbenikom i inženjerom Tonyjem Viscontijem, Tverb pruža iznimno prilagodljiv sobni reverb s nekim jedinstvenim tehnikama i značajkama. Unutar ove virtualne sobe (po uzoru na legendarni Meistersaal u berlinskom...
Odmah za preuzimanje
259,38 €
1.954,30 kn
Poslati ćemo elektronski
Softverski plug-in FX procesor Eventide Tverb (Digitalni proizvod)

Eventide Tverb (Digitalni proizvod)

259,38 €
1.954,30 kn

Kod proizvoda: 10005092 | ID: 444257

Eventide Tverb (Digitalni proizvod)

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Razvijen s legendarnim producentom, glazbenikom i inženjerom Tonyjem Viscontijem, Tverb pruža iznimno prilagodljiv sobni reverb s nekim jedinstvenim tehnikama i značajkama. Unutar ove virtualne sobe (po uzoru na legendarni Meistersaal u berlinskom Hansa Tonstudios) možete miješati tri virtualna kanala: jedan glavni mikrofon sa suptilnim ambijentom i dva pomična mikrofona koja hvataju bujni reverb sobe.
Tverb je reverb za razliku od bilo kojeg drugog. Započnite sa savršenom prostorijom i konfigurirajte je po svom ukusu prilagođavanjem standardnih kontrola reverbiranja raspadanja, difuzije i EQ-a kako biste stvorili ambijent koji oživljava vaše pjesme. Sada postavite nekoliko dodatnih mikrofona bilo gdje u toj prostoriji. Pomičite ih dok se pjesma savršeno ne uklopi u vaš miks. Postavite vrata mikrofona da se otvaraju s dinamikom pjesme. Tverb vam daje kontrolu nad svim tim parametrima i još mnogo toga. A, budući da je Tverb algoritamski, sve to možete učiniti u stvarnom vremenu (što ne bi bilo moguće s reverbom konvolucije). Čak možete natjerati da vaši mikrofoni plešu po sobi u stvarnom vremenu. Uz analogno modeliranu kompresiju na glavnom kanalu i gating na reverb kanalima, Tverb je jedinstveni alat za audio sa širokim dinamičkim rasponom. Inspiracija za dodatak bila je postavka koju je Visconti koristio za snimanje nevjerojatnog dinamičkog raspona vokala Davida Bowieja dok je snimao “Heroes”. Tverb se nadovezuje na Viscontijevu tehniku i otvara neslućene mogućnosti.

Parametri i specifikacija

Namjena

Kompatibilnost

Kompatibilno sa


Opcije

Podržani formati plugina

VST, AU, AAX

Softver


Svojstva

Licenca


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD