Shad Top Case SH29 Black

Stražnje torbe / Koferi | Kod proizvoda: D0B29100 | ID: 301749

427 kn

grupni popust od 2 kom 15 %

Na skladištu za e-shop 2 kom
Besplatna dostava za narudžbe veće od 1.190 kn
92 bodovi
poslati ćemo SUTRA

Dostaviti ćemo 05.06.2020.

Pogodni setovi
koji uključuju ovaj proizvod

Shad Top Case SH29 Black
Shad Backrest SH26, SH29, SH33 Black

Shad Top Case SH29 Black

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Jedna od najmanjih gornjih kutija u svom asortimanu, težine samo 3 kg, dok je još uvijek u mogućnosti uklopiti dodatnu opremu i 1 šljem za lice. SH29 je dizajniran za mopede ili manje motocikle i pruža više prostora nego konvencionalne male kutije. Vrhunska kutija SH29 proizvedena je s velikom pozornošću na estetske detalje s zakrivljenim gornjim slojem s integriranim reflektorom i širokim rasponom opcija boje gornjeg poklopca. Svaki SH29 ima vodootporni sustav koji osigurava da sadržaj bude suh bez obzira na vrijeme. Svaka SH29 konstruirana je tako da bude jedna od najlakših kutija u svojoj kategoriji s optimalnom debljinom kućišta, istom otpornošću na udarce i ogrebotine i time je lakša od drugog kućišta s istim volumenom.

Features: 29 Litre Capacity. 1 Full Face Helmet and Accessories. 3kg Maximum Load. Mounting Plate Included (Bike Specific Fitting Kit Required). Fully Waterproof. Impact Resistant. Fully Lockable With the SHAD Press Lock System. Simply Removed From Motorcycle With Box Specific Key. Lightweight and Aerodynamic. Elastic Compression Straps Included. Colour Change System. Dimensions: 40 x 30 x 38 cm

Parametri i specifikacija

Volumen

Boja prema proizvođaču

Black

Širina

38 cm

Dužina

40 cm

Visina

30 cm

Zemlja podrijetla

Španija

Kupite Shad Top Case SH29 Black u povoljnom setu.

SET s opremom za pogodnu cijenu. Opremu i potrošni materijal ćete prije ili kasnije trebati. Ako ih odaberete odmah, možete uštedjeti mnogo novaca i vremena. Nećete to morati rješavati kasnije. Štoviše možete biti sigurni da je oprema u SETU pogodna upravo za vaš instrument.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Shad Top Case SH29 Black , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Shad Top Case SH29 Black
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati