Yamaha YDP 144R SET

Digitalni klaviri | Kod proizvoda: YDP-144R-YAM-SET | ID: 213490

6.279 kn

Na skladištu za e-shop 1 kom
Besplatna dostava
983 bodovi
Poslati ćemo 01.06.2020.

Dostaviti ćemo 05.06.2020.

Yamaha YDP 144R SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SLIKE JE ILUSTRATIVNA! - SET s priborom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam pribor i potrošni materijal. Ako se odlučite za kupnju, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Više se ne morate baviti time, plus imate jamstvo da pribor koji je uključen u SET posebno savršeno odgovara instrumentu.

Parametri i specifikacija

Ponuđena konfiguracija

Boja

Boja prema proizvođaču

Tipkovnica

Tip piana

Broj zvukova

Arranger

Pratnja

Polifonija

192

Sustav za učenje

Finiš

Mat

Površina tipkovnice

Broj tipki

88

Tipke osjetljive na dodir (dinamika)

Da

USB MIDI

USB to Device

USB to Host

Da

Snaga (Watt)

16

Bluetooth

Snaga

Zemlja podrijetla

Indonezija

Proizvodi u setu

1 x

Yamaha YDP 144 Rosewood

Yamaha YDP 144 Rosewood

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Digitalni glasovir s GHS tipkovnicom i Yamaha CFX koncertnim klavirskim uzorkom. ARIUS YDP-144 je pristupačan digitalni klavir, savršen za studente ili hobiste koji traže atraktivan instrument za svoj dom. Novi uzorak za YDP-144, vrhunski pijanist Yamaha 9 'CFX koncerta nudi pjenušave uspone i snažan rezonantni bas kombiniran u zvuku koji se projektira do najdaljeg dosega koncertne dvorane. Sa klavirskom akcijom od 88 tipki, tipkovnica s standardnim čekićem (GHS) reproducira dodir akustičnog klavira, od teškog osjećaja u donjem registru do lakšeg dodira u gornjim oktavama. Uz mat crne tipke, dodir i dojam ove tipkovnice čine ga ugodnim za igranje satima. YDP-144 nudi praktične funkcije kada ne možete uvijek svirati glasovir na visokoj glasnoći. Inteligentna akustička kontrola (IAC) automatski podešava zvuk kako bi se omogućilo igračima da uživaju u uravnoteženom zvuku na bilo kojoj razini glasnoće. Stereophonic Optimizer omogućuje igračima da uživaju u prirodnom, prostranom zvuku koji se doživljava kada sjedite ispred akustičnog klavira, čak i kada nosite slušalice.

1 x

Pianonova SG801-R

Pianonova SG801-R

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Luksuzna podstavljena klavirska stolica s ravnim odvojivim nogama, izrađena od odabranog bukovog drva. Koristeći rotirajući mehanizam sa strane, visina stolice može se prilagoditi od 49 do 59 cm. Sjedište stolice je također odvojivo. Bukva je obojena tamnosmeđom bojom i ima završni lak. Boja sjedala: crna. Dimenzije sjedala: 32 x 58 cm. Težina: 7,2 kg. Maksimalni kapacitet punjenja: 130 kg.

1 x

Superlux HD-681 RD

Superlux HD-681 RD

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Polu-otvorene profesionalne slušalice. Neodimijski magnet, Osjetljivost: 98 dB (SPL / mW), Frekvencijski opseg: 10 do 30.000 Hz, Nazivna impedancija: 32 Ohm

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Yamaha YDP 144R SET , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Yamaha YDP 144R SET
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati