YAMAHA: Transacoustic

scooter-1
U trgovinu
Koncept Transakustične gitare

Svirka na gitaru u velioj zvučnoj prostoriji je najinspirativniji doživljaj koji je moguće zamisliti prilikom svirke - puno ugodniji od svirke u prostoriji sa slabim ozvučenjem kao što je salon ili kancelarija. Yamaha TransAcustic Guitar obnavlja nevjerojatan doživljaj prilikom svirke u bogatoj, živoj prostoriji bez potrebe bilo kakvog ekstremnog pojačala ili efekata - dovoljna je samo gitara. Bilo da vježbate, pišete, snimate ili svirate samo za zabavu. TransAcoustic Guitar će vam omogućiti svirati bolje, duže i kreativnije. Nakon ovog doživljja, drugu akustičnu gitaru nećete trebati.

Rezonator

Rezonator je instaliran na unutarnjoj pšovršini gitare i reagira na vibracije žica. Vibracije nakon toga jačaju i prelaze na tijelo gitare i u ukolinu, čime dolazi do autentičnih jeka iz unutrašnjosti tijela.

Jednostavno upravljanje

Tri jednostavna gumbaomogućuju postaviti nivo efekta i razinu izlaznog zvuka. Osim toga sitne komponente upravljanja minimaliziraju veličinu rupa u materijalu tijela i smanjuju akustičan gubitak zvuka.

Otvor za baterije

Otvor za baterije je umetnut u konektor. To omogućuje manji broj otvora u tijelu, čime se smanjuje akustičan gubitak zvuka. Priključite kabel iz konektora u PA ili pojačalo za elektro - akustičnu gitaru.

Kreirana tako da pruža odličan zvuk akustične gitare.

Tijelo s masivnom gornjom pločom je inspirirano specifičnim modelom. Modificirni dizajn i pojačanje poboljšavaju niže frekvencije i čuvaju jčist ton. Neki od modela za poršnsku obrau gornjeg dijla koriste ekskluzivnu Yamaha A.R.E. metodu, koja instrumentu pruža bogat i kvalitetan ton.

U trgovinu
© 2004-2020 Muziker | YAMAHA: Transacoustic
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati