cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Yamaha PX5 Pojačalo

5
Modeli PX serije opremljeni su fleksibilnim PEQ, crossover, filtriranjem, kašnjenjem i ograničavajućim funkcijama kao standardom, omogućujući brzo i jednostavno postavljanje sustava preko LCD zaslona, ​​bez potrebe za dodatnim vanjskim...
Na putu 1 kom
Pretpostavljeni datum skladištenja je 16.04.2024
939 €
7.074,90 kn
Pojačalo Yamaha PX5 Pojačalo

Yamaha PX5 Pojačalo

939 €
7.074,90 kn

Kod proizvoda: PX5 | ID: 229517

Yamaha PX5 Pojačalo

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Modeli PX serije opremljeni su fleksibilnim PEQ, crossover, filtriranjem, kašnjenjem i ograničavajućim funkcijama kao standardom, omogućujući brzo i jednostavno postavljanje sustava preko LCD zaslona, ​​bez potrebe za dodatnim vanjskim prijenosom. Za smještaj korisnika s različitim razinama pojačanja zvuka iskustvo, PX serije nude i osnovne i napredne načine podešavanja. Osnovni način rada omogućuje čak i neiskusnim korisnicima da jednostavno konfigurirate sustav koji zadovoljava njihove potrebe, dok napredni način rada korisnicima nudi precizniju kontrolu nad svim aspektima zvuka. Svi modeli imaju osam programiranih memorijskih postavki za trenutačni opoziv i smanjeno vrijeme podešavanja koje se može spremiti u USB disk i dijeliti s drugim PX pojačalima. Opremljeni s XLR i TRS ulaze, kao i s obvezujućim postoljem, SpeakON i izlazima telefona, PX serije pojačala nude fleksibilnost koja je potrebna za različite postavke i okruženja, a trajnost je u skladu s produljenom uporabom ceste zahvaljujući čvrstoj podvozji i nošenju Dizajniranje kontakata. Config Wizard omogućuje korisnicima da uštede još više vremena tijekom postavljanja sustava dodjeljujući optimizirane postavke zvučnika koje odgovaraju vašoj konfiguraciji sustava - jednostavno odaberite odgovarajući filter i crossover za svaki zvučnik, a Čarobnjak za konfiguraciju će učiniti ostalo. Config Wizard također sadrži unaprijed postavljene postavke za svaki model u širokom asortimanu pasivnih zvučnika Yamaha, uključujući popularnu CBR, Club, Installation i VXS / VXC seriju te napredni modethat omogućuje detaljniju konfiguraciju parametara kao što su ulazni usmjeravanje, ulazna osjetljivost , pojačanje pojačala i impedancija zvučnika. - Snaga: 500 W - Impedancija: 8 Ohm - Dimenzije: 480 x 88 x 388 mm - Težina: 6,9 kg.

Parametri i specifikacija

Opcije

Limiter

Da


Svojstva

Snaga

Pogodan za montažu u rack

Da


Ulazi i izlazi

USB

Da

Izlaz za slušalice

Da

DI izlaz

Nije


Napajanje

Snaga (Watt)

500

Napajanje

240V


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 3 korisničkih recenzija:

5

Gruia F.

Ukupan dojam

Datum
11.11.2023

Foarte bun amplificatorul are și foarte multe funcții Folositor Recomand

Heureka.sk

Ukupan dojam

Datum
05.08.2021

Odporúča produkt

Vynikajúci, spoľahlivý a do detailu premyslený koncový digitálny zosilňovač s priateľským a rozumne prehľadným menu s praktickými nastaveniami. Zosilňovač má príjemný a presný zvuk, neprejavuje známky skreslenia ani pri plnom zaťažení, je tichý čo je prínosom pri použití v divadlách či akustických koncertoch, keďže sa jedná o zosilňovač triedy D je aj ľahký čo ho predurčuje na touring. Konštrukčne je evidentné že je to odolný kúsok, konštrukcia je ľahká a robustná, technicky a proporcionálne i dizajnovo sa jedná o veĺmi vydarený kúsok. Jedná sa o rovnakú technológiu aká je použitá v aktívnych reprosústavách rady DZR !!!!

Peter G.

Ukupan dojam

Datum
28.07.2021

Identické zosilňovače zo série YAMAHA DZR vyznačujúce sa prvotriednou spoľahlivosťou a zvukom s užívateľský prívetivým, logickým a praktickým ovládaním. Ideálne pre profesionálne využitie najmä s reproduktormi série Club 😎👍