Natjecati se s najnovijim klavijaturama Yamaha Yamaha PSR-SX700 i PSR-SX900 u disciplinama digitalni zvuk, ili osjećaj prilikom sviranja je skoro nemoguće. Već na stratu je svima jasno tko će biti pobjednik. Radi se o najnovijoj generaciji popularnih instrumenata PSR-S serije, koji su bili kreirani ida pruže jedinstven doživljaj. Oba instrumenta podcrtavaju osobitost i individualnost svakog glazbenika i opremljen asu velikim brojem ideja i opcija koje podržavaju vaše glazbene ideje. Fanovi PSR-XS serije se mogu veseliti ne samo na novi, funkcionalan dizajn, nego i na razraženo sučelje sa zaslonom osjetljivim na dodir, live kontrolere i intiutivno upravljanje. Čekaju vas sati zabave. Komponiranje glazbe je zahvaljujući širokoj lepezi glazbenih žanrova jednostavnije nego ikad prije.

Godine 2001. PSR-1000 i PSR-2000 došli su s uspješnim konceptom središnjeg grafičkog prikaza, a tri godine kasnije PSR-3000 je uslijedio s inovacijama poput USB-a ili "Mega Voicea" tehnologije.

Sada, nakon 15 godina, najnovija generacija PSR-SX dolazi s ultrarealističnim zvukovima i najvećim izborom stilova i značajki do sada, bez obzira na stil.

© 2004-2020 Muziker | yamaha-psr-news
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati