cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Kako sastaviti božićnu listu želja

wishlist-landing-hr.jpg

Ispunite svoju božićnu listu

Pored svakog proizvoda u našoj ponudi možete vidjeti polje "Želim od Djeda Božićnjaka". Jednim klikom ćete proizvod dodati na božićnu listu, koja će biti podijeljena na kategorijame. U svakoj kategoriji možete imati maksimalno 5 proizvoda. Što više kategorija ćete imati na popisu, biti će veća vjerojatnost da ćete nešto od toga naći ispod bora.

Prije slanja svoje čiste želja nemojte zaboraviti prkontrolirati listu i spremiti je.  Ako neke od kategorija ostavite otvorene, neće biti podijeljene i Djed Božićnjak ih neće vidjeti.

Pošaljite listu Djedu Božićnjaku

Ako je vaša lista želja gotova, možete dodati poruku ili video koji će sigurno vrlo razveseliti Djeda Božićnjka. Gotovu i spremljenu božićnu listu želja, još samo pošaljite Djedu Božićnjaku putem e-mailaili društvenih mreža. Ako želite svoju listu podijeliti na neku drugi način, dovoljno je da generirate link direktno ispod liste želja.

Što će se dogoditi nakon slanja božićne liste želja

Nakon klika na poruku Djedu Božićnjaku će se prikazati vaša božićna lista želja. Zahvaljujući njoj će točno znati što bi vas najviše razveselilo. Prilikom odabira proizvoda će biti preusmjeren na našu strancu na kojoj možete izvršiti kupnju i tako nešto maknuti sa liste.

Što će se dogoditi nakon kupnje

Odmah nakon kupnje ćete primiti e-mail o tome da se nešto promijenilo na vašoj listi. Kako vam ne bi pokvarili iznenađenje, nećemo vam pokazati što je Djed Božićnjak odabrao. Kategorija u kojoj je bila izvršena kupnja će se zaključati, kako bi izbjegli situaciju da pod borom nađete nekoliko istih poklona. Ostale kategorije će nadalje ostati otvorene kako bi vam mogle biti ispunjene ostale želje.

Sada imate sve potrebne informacije o tome kako funkcionira lista želja. Počnite sa sastavljanjem.

Kreirati listu želja
© 2004-2020 Muziker | wishlist-edit
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati