Top lista 10 najvrućijih novosti Ljeta 2019

native_instruments
Ovoj vrućoj apokalipsi je srećom kraj a mi se možemo prisjetiti koje novosti su nas preko ljeta sačuvale od smrti od vručine. Ovo je najbolje rashlađena desetka:

10 - Rock Off

Ta tvoja rastrgana i 100x oprana majica s tekstom Guns N' Roses bi već stvarno trebao baciit u smeće i kupiti nešto bolje. Na primjer potpuno novu majicu s tekstom Guns N' Roses imamo u dispoziciji u 6 veličina i više boja. Osim toga se stra majica skupila, više ne nosiš "M".

audio komplete
for producents

9 - Novox Mobilite

Samo ime govori da je to nešto mobilno, prvo sam se prestrašio da je to prijenosni grijač s mikrofonom. To me je zainteresiral i zato sam ga odmah uključio. Svira bez greške, čak i kolega koji muca je počeo tečno govoriti u mikrofon. Odlična stvar za govor - ako imaš što reći. Ako nemaš, ne smeta - reproducira i glazbu.

8 - AIAIAI

Aiaiaaai - upravo to sam uskliknuo kad sam prvi puta stavio slušalice ovog branda. Kao prvo mogu se rastaviti na pojedine dijelove (naušnici, konstrukcija, kabel) a osim toga s njima više nemam klempave uši. Ujedno pružaju zvuk dobar da se naješ, što je ljeti vrlo ugodno.

for artists
for youtubers

7 - Kemper Profiler Stage

Prvo su gitarski efekti bili samo analogni. Onda su postali moderni digitalni i zaludjeli su cijeli svijet. Nakon toga je taj isti svijet otkrio da su analogni ipak u nečem bolji. Na kraju je došao Kemper. Sada se može nabaviti osim u rack verziji i u obliku pedalboarda. Čista digitalna ljepota.

6 - Snake Oil

Zmijsko ulje se proizvodi hladnim prešanjem zmija i koristi se za podržavanje rasta kose. To ne funkcionira. To što funkcionira savršeno su dvije fuzz/booster pedale od Chapmana. Testirali smo ih u kancelariji i stvarno nam je počela rasti kosa. Za sada samo iz nosa i ušiju, ali jnastaviti ću s testiranjem i javiti vam. Zvuk im je tvrd kao Brexit "Made in England".

komplete audio 1
komplete audio 1

5 - Yamaha PSR SX700 i 900

Zaslon osjetljiv na dodir od 7 inča na ovim keyboardovima ima bolju sliku nego televizor moje bake, a zvuk orgulja je vjerniji od onog koji jjoj je svirao na svadbi. Yamaha opet pretjeruje i u ovu SX seriju je ugradila sve najnovije dijelove svijeta, kako bi nadmašila konkiurenciju. Mislim da je uspjelo.

4 - KRK Rokit G4

Krk je hrvatski otok u Jadranskom moru i koliko zanomo nema ništa zajedničko sa studijskom opremom. Žute membrane ovih monitora su izrađene od istog materijala od kojeg se proizvode neprobojni prsluci. Jenom rječju, za normalnu cijenu ćeš dobiti neprobojne monitore 2019 godine. to se isplati.

komplete audio 1

3 - Focusrite - zvučne kartice 3. generacije

komplete audio 2

Svaka generacija o sebi misli da je posljednja dobra i nikada to nije istina. Kao prvi su to počeli tvrditi roditelji u kamenom dobu kad su njiho djeca u slobodno vrijeme izumila nožić od kamena. "Pogledaj s čime se ovaj naš mali igra, što će od njega postati?!" Focusrite 3. generácie je dokaz da su audio prevodnici iz generacije u generaciju kvalitetniji, a u kućnom studiju je sve bolji i kvalitetniji zvuk.

2 - Fender Vintera

komplete kontrol m32

U novu eru, ali sa vintage porukom, dolazi Fender sa svojom Vintera serijom. Strat, Tele, Jaguar, Mustang i obje kultne bas gitare Precision i Jazz su obučene u prljave boje s vintage mirisom i to je razlog zašto volim Fender. Ne zbog mirisa, to sdam mislio opsino.

1 – A na prvom mjeastu top liste je TADADAAA .....

Firma Roland, koja se nakon deset godina iznenađujuće vraća sintesajzerima Fantom. U vrijeme kada ovo pišem je još uvijek embargo na informacije, Zato mogiu reći samo jedno: Fantom se vraća!

komplete kontrol m32
© 2004-2019 Muziker | Top 10 2019
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati