TOP 10 najtraženijih proizvoda 2019. godine

Za sve ove proizvode ikoristi kod BESTOF19 čime ćeš smanjiti cijenu u košarici za čak 10%. Taj isti kod će smanjiti cijenu za Muziker merch za čak 30%, probaj na vlastitoj koži. Pristaje ti.
for producents

Mega Acoustic

Ploče od molitana koje zadržavaju sve neđeljene audio frekbvencije. *To se ne tiče audio frekvencija koje u studiju namjerno proizvodi pokvaren vokalista.

Muziker Merch

Brojevi su brojevi. Zato je na 9. mjestu završio merch s logotipom Muziker - Time to Play . Kape, ruksaci ili majice su se prodavali kao da su brandirana odjeća. Što da radimo kad vam se sviđaju?
audio komplete
for producents

Palice Goodwood

Palice Goodwood, što znači „dobro drvo“, kupuju bubnjari za koje nitko ne može reći: „Ovaj je ona bubnjevima ukočen.“

Žice D'Addario

Sedmo mjesto pravom pripada američkoj klasici iz New Yorka, zato što D´Addario je brand koji se stalno razvija i ne spava. Let´s Go Yankees!

for artists
for youtubers

Digitálne pianino Nux WK-310

„Jeftin je i svira odlično – ljudima će se svidjeti,“ rekli smo si kad smo ga primijetili i imali smo pravo. Ovaj bestselller ima 128-glasnu polifoniju, znači ako imaš na svakoj ruci 64 prsta, možeš svirati sa svima odjednom.

LAG T70D

Vrat dug kao kod žirafe, obline zaobljene kao kod Venere,napeće žica se može sijeći nožem. Ovo je francuski šarm sakriven u gitari.

komplete audio 1
komplete audio 1

Behringer C-1U i Superlux TM58

Četvrto mjesto smo morali podijeliti među dva mikrofona. Studijski USB kondenzatorski od Behringera i vokalni marke Superlux.

Kurzweil KP100

Kurzweil je iz godine u godinu stalno bolji i bolji brand. Keyboard KP100 je na početku bio zamišljen za profesionalne početnike, na kraju je postao omiljen za napredne amatere. Radi se o odličnom instrumentu za par kuna.

komplete audio 1
komplete audio 1

Orange Crush 20RT

slomiti, rušiti, uništavati – to je prijevod engleske riječi "crush" i točno to će na praviti sa zvukom tvoje električne gitare. Što će sve uništiti oa presne to spraví so zvukom tvojej elektrickej gitary. Što će sve uništiti ovo narančasto čudo tvom majstoru zvuka mo rađe napiši u privatniu poruku.

Ukulele Arrow MH-10, Cascha EH3953 a Mahalo MK1-TBR

I ovje imamo prvo mjesto i apsulutnog pobjednika prošlogodišnje prodaje glazbeni instrumenata. Nije neko veliko iznenađenje, opet vodi žičani instrument ali ovog pute ne gudački ili bas nego ukulele i to odmah 3 najpopularnija.

komplete audio 1
Za sve ove proizvode ikoristi kod BESTOF19 čime ćeš smanjiti cijenu u košarici za čak 10%. Taj isti kod će smanjiti cijenu za Muziker merch za čak 30%, probaj na vlastitoj koži. Pristaje ti.
© 2004-2020 Muziker | Top 10 2019
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati