Thule Motion XT XL Black

Krovni nosači i koferi | Kod proizvoda: MOTION-XT-XL-BLACK-THULE | ID: 312733

Thule Motion XT XL Black

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Ako želite imati sve sa sobom tijekom putovanja, ovaj će okvir biti idealan izbor za vas. Thule Motion XT XL sigurno transportira cjelokupnu obiteljsku prtljagu, sportsku opremu i glomazni teret koji vam je potreban za vašu udobnost gdje god vas put odvede.

Thule Motion XT kutije opremljene su korisnim značajkama kao što su jednostavno i brzo postavljanje na automobil, prikladno zatvaranje i otvaranje poklopca kutije i naravno dvostrano otvaranje, što vam pruža idealan pristup prtljazi u kutiji.

Thule Motion XT je elegantan, tih i praktičan okvir koji će učiniti vaš automobil još boljim.

Thule Motion XT kutije su nasljednici provjerenog asortimana Thule Motion. Novi dizajn kutije Thule Motion XT osigurava ne samo učinkovitu uporabu unutarnjeg prostora i udobno rukovanje, već i revolucionarni dizajn koji se savršeno uklapa u moderni dizajn današnjih automobila. Ima poseban oblik koji je optimiziran naprednim računalnim simulacijama kako bi se poboljšala potrošnja goriva i osigurala tiša vožnja.

Thule Motion XT krovne kutije dostupne su u četiri različite veličine (300 do 610 litara) s izborom dviju boja - crnoj i titanijskoj.

Thule Motion XT XL sadrži:

Dvostrani otvor

Patentirana funkcija Thule omogućava otvaranje poklopca kutije s obje strane krova. To znači ne samo jednostavno i lako učitavanje i pristup, već i znatno lakšu ugradnju krovne kutije na krovne police.

Sustav centralnog zaključavanja SlideLock

SideLock automatski zaključava poklopac s odvojenim funkcijama zaključavanja i otvaranja kako bi se signaliziralo sigurno zaključavanje.

Dual-Force

Patentirani opružni sustav omogućuje jednostavno rukovanje i olakšava otvaranje i zatvaranje poklopca kutije. Udobno otvaranje u svim uvjetima zahvaljujući ergonomski oblikovanim vanjskim ručkama i nosačima podupirača poklopca.

Pristup prtljažniku

Napredni položaj kutije na krovu automobila jamči siguran pristup prtljažniku uz minimalan rizik kontakta vrata automobila s poklopcem kutije.

Power-Click

Praktična montaža zahvaljujući vrlo širokom preklopljenom PowerClick sustavu. Integrirani indikator zakretnog momenta klika kako bi se osiguralo brzo i sigurno pričvršćivanje kutije.

Parametri i specifikacija

Boja prema proizvođaču

Black Glossy

Volumen

500 L

Kapacitet utovara

75 kg

Težina

23,5 kg

Vanjske dimenzije

215 x 91 x 44 cm

Unutarnje dimenzije

202 x 80 x 39 cm

Maksimalna dužina skijanja

200 cm

Nosivost snowboardova

4

Nosivosti skija

7

Centralno zaključavanje

Central Lock

Otvaranje

Dual Side

Sistem montaže

PowerClick

Materijal

ABS

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Thule Motion XT XL Black , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Thule Motion XT XL Black
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati