cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

TC Electronic K-115

Ako želite bas i ništa osim bas, onda je K-115 kabinet kojeg tražite. Njegov visokokvalitetni 15 "prilagodbeni vozač nudi dovoljno algoritamskog zvuka za probijanje Hulk-a, dok je njegova čvrstoća, lagana izvedba i kul vintage izgleda savršeno...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Bas zvučnik TC Electronic K-115

TC Electronic K-115

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: K-115 | ID: 245288

TC Electronic K-115

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Ako želite bas i ništa osim bas, onda je K-115 kabinet kojeg tražite. Njegov visokokvalitetni 15 "prilagodbeni vozač nudi dovoljno algoritamskog zvuka za probijanje Hulk-a, dok je njegova čvrstoća, lagana izvedba i kul vintage izgleda savršeno prilagođen kvalificiranom glazbenom koncertu. 8ohm i 400watt bad dječaka, i pripremite se da otpustite ljude daleko! Svi vole veliki timski igrač, netko tko samo pomaže ostatku tima da se bolje izvodi, K-115 je upravo onaj tip! s jednim od naših K-kabina još je bolji, kombinirajte ga s našim K-410 i uživajte u prekrasnom i ugodnom tonu basa. Bez obzira na to što odaberete, to je sigurno dobitna kombinacija. Prilikom izrade basova, ništa nije važnije od interakcije između vozača i prirodne rezonance samog ormarića, stoga smo napredovali i razvili vlastiti 15-inčni vozač za čvrstu šperploču kabine. Rezultat? Iznimno organski i snažni subsononski tonovi koji će vam donijeti sve lijepe niske razine koju bi ikada trebali. Da, K-115 je prilično ljepota. Hladan vintage-vibre izgled je siguran da okreće neke glave vani, ali ono što stvarno čini ovu kabinu istaknuti je kako lijepo je iznutra. Izgrađen na teškim, ali laganim materijalima i sportski elegantan i prijenosni dizajn, K-115 pravi je spasitelj za gigging glazbenika koji želi jednostavno transportirati ormarić bez ugrožavanja tonova.

Parametri i specifikacija

Opcije

Zvučniki


Svojstva

Snaga

Impedancija


Napajanje

Snaga (Watt)

400


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema