Takamine GN10CE-NS SET 2

Jumbo s elektronikom | Kod proizvoda: GN10CE-NS-SET2 | ID: 325124

3.000 kn

Na skladištu za e-shop > 10 kom
Besplatna dostava
973 bodovi
poslati ćemo DANAS

Dostaviti ćemo 18.11.2019.

Takamine GN10CE-NS SET 2

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SETA JE ILUSTRATIVNA! - SET s dodatkom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam dodaci i potrošna matirana. Ako se odlučite kupiti sada, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Ne trebate se baviti time kasnije, a imate sigurnost da dodatni pribor koji sadrži SET savršeno odgovara instrumentu.

Parametri i specifikacija

Ponuđena konfiguracija

Set

Vrsta

Jumbo

Cutaway

Da

Preferirana ruka

Desna ruka

Broj žica

6x, Čelik

Boja proizvođača

Natural Satin

Vrat

Mahogany

Prstohvat

Rosewood, Ovangkol

Radius prstohvat

12"

Dužina skale (mm)

648

Širina gornje kobile (mm)

43

Ugrađeni štimer

Da

Proizvodi u setu

1 x

Takamine GN10CE-NS

Takamine GN10CE-NS

1 x

Madarozzo Elegant G030 DR/BG

Madarozzo Elegant G030 DR/BG

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

10mm Plutajuća torba za zvučnu gitaru, boja: crna, moderna, sve vrijeme 420D poliester. Podesivi remenski remeni. Luksuzna podstavljena ručka za nošenje. NE. 8 patentni zatvarač s praktičnim, markiranim tkaninom. Madarozzo ™ pruga dvoslojnog izgleda. Silk Print Madarozzo ™ markiranje. Završni klin, štitnik za glavu i most za zaštitu od poliestera. Interijer kvalitete najlona. Zippered dodatnu torbicu ispod glazbene torbice.

1 x

Dunlop 44R 0.46 Nylon Standard

Dunlop 44R 0.46 Nylon Standard

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Nylon Standard Pick - 0,46 mm crna. Dunlopovi gitaristi su vrhunski izbor današnjih profesionalaca! Dunlopova široka paleta mjerača, oblika, veličina i materijala omogućuje igraču da odabere točan odabir za svoj osobni stil igranja. Od klasične zemlje do nu-metala, svaki slatki igrač zna da je njihov odabir ugrađeni dio njihovog tonusa, a Dunlopovi gitaristi tipovi su odabiri za koje se više stručnjaka oslanjaju u studiju ili na pozornici. Picks su skupo podcijenjeni pribor. Nemoj žrtvovati ton ... odabrati Dunlopove gitare!

1 x

D'Addario XTAPB1256 Light Top/Medium Bottom

D'Addario XTAPB1256 Light Top/Medium Bottom

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Vrhunski presvučeni žice za akustičnu gitaru iz D'Addario XT serije. Produljeni vijek trajanja svakog niza u setu čuva prirodni ton i osjećaj neprevučenih žica. Gudači traju najmanje 4 puta duže od tradicionalnih neprevučenih žica, a da pritom ne žrtvujete ton ili osjećaj da igrači znaju i vole.

Napravljene korištenjem čelične jezgre sa visokim udjelom ugljika i fuzijskim zavrtanjem, XT žice nevjerojatno su otporne na lom, drže ozbiljno jaku stabilnost i štite od korozije.

Fosfor Bronza je 92% legura bakra, 8% kositrene legure sa tragovima fosfora. Oni proizvode prirodno topao, gladak ton i dobro djeluju za bilo koju vrstu tehnike sviranja.

1 x

Bespeco HDJJ600

Bespeco HDJJ600

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kabel instrumenata s niskim kapacitetom s hibridnim konektorom iz serije Silos. Niski kapacitet zadržava sve frekvencije nepromijenjene (ne rezanje visokih frekvencija). Kao rezultat toga kabel ima čist i svijetli zvuk koji je točan izvoru. Kapacitet ovisi uglavnom o građevinskom materijalu izolacije. Hibridni konektor je konektor koji ima injekciju porozne smole, vlastiti niski kapacitet i kromirani metalni trup kako bi se osiguralo izvanredno ojačanje. Priključci: Mono Jack 6,3 mm M Ravno / Mono Jack 6,3 mm M Ravno. Legth: 6 m. Boja: crna.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Takamine GN10CE-NS SET 2 , ili ste ga već koristili?

© 2004-2019 Muziker | Takamine GN10CE-NS SET 2
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati