cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Takamine GJ72CE-12 Natural

4,85
Elektroakustična s 12 žica s moćnim jumbo stilom tijela koja se ističe kao ritam gitara s velikim, mekanim akordima, puno volumena i izvanredne ravnoteže. Sa čvrstom konstrukcijom na vrhu, zadivljujućim kozmetičkim značajkama i vrhunskom...
Naručeno kod dobavljača 10 kom
Naruceno kod dobavljača - dostupnost marljivo pokušavamo saznati
731 €
5.507,72 kn
12 žičana elektroakustična gitara Takamine GJ72CE-12 Natural

Takamine GJ72CE-12 Natural

731 €
5.507,72 kn

Kod proizvoda: GJ72CE-12 NAT | ID: 211769

Takamine GJ72CE-12 Natural

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Elektroakustična s 12 žica s moćnim jumbo stilom tijela koja se ističe kao ritam gitara s velikim, mekanim akordima, puno volumena i izvanredne ravnoteže. Sa čvrstom konstrukcijom na vrhu, zadivljujućim kozmetičkim značajkama i vrhunskom elektronikom, gitara je moćan instrument koji je stvoren za izvođenje. Sa gornjim dijelom od čvrste smreke i stražnjim i bočnim stranama od plamenog javora, gitara proizvodi raskošan, robustan zvuk koji svirači očekuju od jumbo gitare s 12 žica. Tanak vrat od javora i prstohvat od lovorovog radijusa od 12” pružaju izvrstan osjećaj i sviranje, dok ugrađeni sustav pretpojačala Takamine TK-40D nudi ugrađeni tuner, tropojasni EQ i kontrole pojačanja, prekidač srednje konture, notch filter i EQ premosni prekidač za vrhunsku svestranost i kvalitetu zvuka. Ostale izvrsne značajke uključuju sintetičku koštanu maticu i podijeljeno sjedalo za most.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

Broj žica

12

Mašinice

Ugrađeni štimer

Da

Ključ za podešenje šipke u vratu

Da


Svojstva

Preferirana ruka

Izrez (cutaway)

Da

Boja

Broj pragova

20

Pickupi (magneti)

Most/tremolo

Elektronika

Gornje kobila

Štipaljka za remen

Boja prema proizvođaču

Natural


Materijal

Gornja ploča

Dno i stranice

Vrat

Finiš vrata

Prstohvat

Hardver

Finiš

Konstrukcija

Šipka (Truss rod)


Pakiranje

Ponuđena konfiguracija


Napajanje

Radi na baterije

Da

Vrsta baterije

9V


Oprema

Torba/kofer uključen


Dimenzije i težina

Širina gornje kobile (mm)

Radius prstohvat

12"

Dužina skale (mm)

644


Preporučena dodatna oprema

Kupite Takamine GJ72CE-12 Natural u povoljnom setu.

SET s opremom za pogodnu cijenu. Opremu i potrošni materijal ćete prije ili kasnije trebati. Ako ih odaberete odmah, možete uštedjeti mnogo novaca i vremena. Nećete to morati rješavati kasnije. Štoviše možete biti sigurni da je oprema u SETU pogodna upravo za vaš proizvod.

Dostupni setovi

Ukupna recenzija na osnovu 19 korisničkih recenzija:

4,85

Martin F.

Ukupan dojam

Datum
23.08.2023

Zkousel jsem vice, i drazsich 12-tek, ale v pomeru cena vykon tato jednoznacne zvitezila. Bohaty a pritom detailni, "neslity" zvuk me presvedcil. Jsem naprosto spokojen.

Petr G.

Ukupan dojam

Datum
17.01.2023

Za tyto peníze výborný zvuk, Na prodejně v OV mi bylo umožněno porovnat s Takamine GD30CE-12 a ikdyž i ta je výborná, připlatil jsem si a vybral nakonec toto Jumbo. A to jsem spíše nakloněn ke tvaru Dreadnought. Srovnávat s dvojnásobně či trojnásobně dražšími kytarami, jak jsem někde na netu narazil nemůžu, protože zde nemám zkušenost, ale zvukově mi tato kytara už hodně připomíná profi nástroje, které slyším ve skladbách jako je Wish You Were Here nebo Hotel California. Zpracování je bezchybné, kvalita je perfektní. Zatím jsem nenašel ani malou chybku. Podotýkám, že kytaru vlastním týden, takže než se vyhraje, bude to ještě nějaký ten pátek trvat. Také jsem ještě neměl možnost vyzkoušet elektroniku s kombem. A tak i mé hodnocení je třeba brát jako suběktivní, ovlivněné nadšením majietele :-)

Dobre C.

Ukupan dojam

Datum
18.03.2020

O chitara aparte, cu un sunet brilliant. Detin aceasta chitara de aproape un an de zile si sunt extrem de multumit. Se pastreaza foarte bine "in-tune" , corpul mare ofera un sunet care reuseste sa acopere multe amplificatoare.. aproape am cantat cu ea la rece dar mi s-a recomandat sa nu, pentru a avea un control mai bun asupra sunetului. cons: nu exista. Este o chitara geniala.

Patrick M.

Ukupan dojam

Datum
24.10.2019

Superbe guitare, sonorité exceptionnel. J'ai monté des cordes Addario Cordes en bronze phosphoreux pour guitare acoustique 12 cordes D'Addario EJ41, Extra Light, 9-45 et réglé la hauteur pour une douceur au touché. C'EST DU VELOURS. Contacte verbale des plus sympathique avec le vendeur. Je conseille vivement.

Ladislav L.

Ukupan dojam

Datum
12.03.2018

Veľká spokojnosť.