cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Takamine GB30CE Natural

4,25
Elektroakustična bas gitara dostojna pozornice koja ima čvrstu konstrukciju na vrhu, mekani izrez u venecijanskom stilu i Takamine sustav elektronike vrhunskog zvuka. Spreman za sve izvedbene situacije, ima vrh od čvrste smreke i stražnju stranu i...
Naručeno kod dobavljača 6 kom
Naruceno kod dobavljača - dostupnost marljivo pokušavamo saznati
519 €
3.910,41 kn
Akustična bas gitara Takamine GB30CE Natural

Takamine GB30CE Natural

519 €
3.910,41 kn

Kod proizvoda: GB30CE NAT | ID: 216421

Takamine GB30CE Natural

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Elektroakustična bas gitara dostojna pozornice koja ima čvrstu konstrukciju na vrhu, mekani izrez u venecijanskom stilu i Takamine sustav elektronike vrhunskog zvuka. Spreman za sve izvedbene situacije, ima vrh od čvrste smreke i stražnju stranu i strane od mahagonija koji proizvode bogat, rezonantan zvuk. Tanak vrat od mahagonija i prstohvat od ružinog drveta radijusa 16” pružaju izvrstan osjećaj i sviranje, dok ugrađeni sustav pretpojačala Takamine TK-40B nudi ugrađeni tuner, tropojasni EQ i kontrole pojačanja, kontrolu srednjeg pomaka, bas- prekidač za pojačavanje i prekidač za premošćivanje EQ za vrhunsku svestranost i kvalitetu zvuka. Širina matice je 45 mm. Ostale izvrsne značajke uključuju vratni spoj u obliku lastinog repa, sintetičku koštanu maticu i bridge sedlo, umetke na prstima s bisernim točkama, abalone rozetu, kromirane die-cast tunere i prekrasnu sjajnu završnu obradu. Dizajn prirodnih boja.

Parametri i specifikacija

Namjena

Opcije

Broj žica

4

Mašinice

Ugrađeni štimer

Da

Ključ za podešenje šipke u vratu

Da


Svojstva

Preferirana ruka

Izrez (cutaway)

Da

Pickupi (magneti)

Profil vrata

Elektronika

Most/tremolo

Gornje kobila

Umetci prstohvata

Dot

Štipaljka za remen

Boja prema proizvođaču

Natural


Materijal

Finiš

Dno i stranice

Gornja ploča

Vrat

Finiš vrata

Prstohvat

Hardver

Konstrukcija

Šipka (Truss rod)


Oprema

Torba/kofer uključen


Dimenzije i težina

Radius prstohvat

16"

Dužina skale (mm)

864

Širina gornje kobile (mm)

45


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 3 korisničkih recenzija:

4,25

Matej Š.

Ukupan dojam

Datum
10.01.2024

Kvaliteten izdelek. Natančna izdelava in zelo ličen izdelek (lep les in kvalitetno lakirano). Velikost trupa je jumbo, kar je dobro za ton, je pa trup res velik in nekoliko nepraktičen. Praktično nemogoče je dobiti ustrezen kovček za ta bas. GEWA 523116 Flat Top Economy Jumbo Acoustic je premajhen. Vgrajen pickup in pripadajoča ekektronika je dobra, vsekakor pa ne odlična. Z EQ lahko ton modificiramo od zelo akustično kitarskega, do bolj basovsko baskitarskega. Tuner je slab, nepraktičen in nezanesljiv. Uglaševanje s telefonom je boljša izbira Če iščete long scale bass in potrebujete glasen instrument, ki poleg tega še dobro izgleda, potem je ta bas pravi za vas.