Suunto 9 G1 Baro Gold Leather SET

Smart satovi i narukvice | Kod proizvoda: SS050256000-SET | ID: 308598

4.896 kn

Na skladištu za e-shop 1 kom
Besplatna dostava
761 bod
poslati ćemo DANAS

Dostaviti ćemo 23.10.2019.

Suunto 9 G1 Baro Gold Leather SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SLIKE JE ILUSTRATIVNA! - SET s priborom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam pribor i potrošni materijal. Ako se odlučite za kupnju, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Više se ne morate baviti time, plus imate jamstvo da pribor koji je uključen u SET posebno savršeno odgovara proizvodu.

Proizvodi u setu

1 x

Suunto 9 G1 Baro Gold Leather

Suunto 9 G1 Baro Gold Leather

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Trajno multisport GPS sat s dugim vijekom trajanja baterije i barometrijskom visinom. Robustan Suunto 9 napravljen je za dugotrajan, naporan trening te utrke i ekstremne avanture. Tri unaprijed definirana načina rada baterije - Performance, Endurance i Ultra - isporučuju od 25 sati do 120 sati snimanja uz GPS praćenje. Koristi pametne podsjetnike na temelju povijesti vaših aktivnosti kako bi se osiguralo da ste u potpunosti naplaćeni za vaš sljedeći izlet. Ako tijekom vježbanja nema dovoljno baterija, automatski će predložiti promjenu načina rada baterije. Jedinstveni FusedTrack algoritam kombinira podatke GPS i senzora pokreta kako bi se poboljšala preciznost traga i udaljenosti. To vam omogućuje produljenje vijeka trajanja baterije smanjivanjem snage GPS-a bez značajnog ugrožavanja točnosti. Uparite Suunto 9 s novom Suunto aplikacijom kako biste pratili sve vaše avanture, kao i pratite svoje dugoročne trendove, uključujući dnevne aktivnosti i spavanje. 100 m vodootporna.

1 x

Suunto 24 EXP2 Textile Strap Black/Black M+L

Suunto 24 EXP2 Textile Strap Black/Black M+L

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Trajni tekstilni remen namijenjen Suunto satovima. Ova brza traka se lako mijenja bez dodatnih alata. Ova traka je idealna za istraživanje na otvorenom ili povremenu gradsku odjeću. Paket trake sadrži dvije dužine remena: veličina M odgovara većini zapešća, a veličina L daje dodatnu duljinu za nošenje sata preko rukava.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Suunto 9 G1 Baro Gold Leather SET , ili ste ga već koristili?

© 2004-2019 Muziker | Suunto 9 G1 Baro Gold Leather SET
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati