Suunto 9 G1 Baro Copper Deluxe SET

Smart satovi i narukvice | Kod proizvoda: SS050255000-SET2 | ID: 308614

4.543 kn

Na skladištu za e-shop 3 kom
Besplatna dostava
707 bodova
poslati ćemo DANAS

Dostaviti ćemo 23.10.2019.

Suunto 9 G1 Baro Copper Deluxe SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SLIKE JE ILUSTRATIVNA! - SET s priborom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam pribor i potrošni materijal. Ako se odlučite za kupnju, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Više se ne morate baviti time, plus imate jamstvo da pribor koji je uključen u SET posebno savršeno odgovara proizvodu.

Proizvodi u setu

1 x

Suunto 9 G1 Baro Copper

Suunto 9 G1 Baro Copper

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Trajno multisport GPS sat s dugim vijekom trajanja baterije i barometrijskom visinom. Robustan Suunto 9 napravljen je za dugotrajan, naporan trening te utrke i ekstremne avanture. Tri unaprijed definirana načina rada baterije - Performance, Endurance i Ultra - isporučuju od 25 sati do 120 sati snimanja uz GPS praćenje. Koristi pametne podsjetnike na temelju povijesti vaših aktivnosti kako bi se osiguralo da ste u potpunosti naplaćeni za vaš sljedeći izlet. Ako tijekom vježbanja nema dovoljno baterija, automatski će predložiti promjenu načina rada baterije. Jedinstveni FusedTrack algoritam kombinira podatke GPS i senzora pokreta kako bi se poboljšala preciznost traga i udaljenosti. To vam omogućuje produljenje vijeka trajanja baterije smanjivanjem snage GPS-a bez značajnog ugrožavanja točnosti. Uparite Suunto 9 s novom Suunto aplikacijom kako biste pratili sve vaše avanture, kao i pratite svoje dugoročne trendove, uključujući dnevne aktivnosti i spavanje. 100 m vodootporna.

1 x

Suunto 24 URB2 Leather Strap Black/Black M

Suunto 24 URB2 Leather Strap Black/Black M

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kožni remen za satove Suunto. Napravljen od toskanske kože, s klasičnim kožnim remenom, Suunto gleda bezvremenski urbani izgled. Traka je dizajnirana za habanje životnog stila, a koža će se omekšati, a njezina boja će sazrijeti u uporabi. Za sportsku uporabu preporučujemo odabir druge trake. Ova brza traka se lako mijenja bez dodatnih alata.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Suunto 9 G1 Baro Copper Deluxe SET , ili ste ga već koristili?

© 2004-2019 Muziker | Suunto 9 G1 Baro Copper Deluxe SET
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati