cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Supro Trem-Verb 1x10 Tube Combo

Kompaktni sveobuhvatni kombo pojačalo klase A 25W koji je značajno obogaćen apsurdanom lansiranom Supro 1 x 10 kombiniranom platformom iz kasnih 60-ih, opremljenih s 6973 cijevi snage, reverbom i tremolo efektom te zvučnicima od 10 "CR10 za...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Tube combo pojačalo Supro Trem-Verb 1x10 Tube Combo

Supro Trem-Verb 1x10 Tube Combo

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: 1622RT | ID: 258518

Supro Trem-Verb 1x10 Tube Combo

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kompaktni sveobuhvatni kombo pojačalo klase A 25W koji je značajno obogaćen apsurdanom lansiranom Supro 1 x 10 kombiniranom platformom iz kasnih 60-ih, opremljenih s 6973 cijevi snage, reverbom i tremolo efektom te zvučnicima od 10 "CR10 za snimanje staru školu Supro zvuk magije. Njegova značajka, plava rhino hide poklopac tolexa i kompaktne fizičke dimenzije izvučeni su iz izvorne kombinacije sredinom 60-ih, sa svojim elektranom posuđeno od svog većeg brata, model 1624T Dual-Tone. Slijedeći tradicionalnu Supro modu, tremolo jarbolne snage kombinacije dolazi iza reverb ploče, posudivši eterično tresti i voblastom na omotavajući pranje cijevi proljetnog reverba. Jedinica ima dovoljno prostora za glavu za korištenje s pedalama, održavajući izuzetnu jasnoću i blistavost čak i iznad 12 sati na gumbu za glasnoću dok se pojačalo pretvori u veličanstvenu pretjeranu vožnju. Dimenzije: 490 x 245 x 360 mm. Težina: 17 kg.

Parametri i specifikacija

Opcije

Zvučniki


Svojstva

Snaga


Ulazi i izlazi

USB

DI izlaz


Efekti

Reverb

Da


Napajanje

Snaga (Watt)

25

Napajanje

240V


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD


Preporučena dodatna oprema