cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Sunice Women Britanny Windwear Oyster/Neon Pink Flash Print XS

Kad vrijeme traži kratke rukave, ali ipak vam je potreban lagani sloj zaštite i pokrivenosti, dostignite britanski ženski jakni jakne. Brzo ćete cijeniti meku ruku, laganu težinu i preporučenu udobnost. Ova inovativna tkanina gusto je utkana od...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Prodaja je završila
Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: S53502-8465P-XS | ID: 271162

Sunice Women Britanny Windwear Oyster/Neon Pink Flash Print XS

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kad vrijeme traži kratke rukave, ali ipak vam je potreban lagani sloj zaštite i pokrivenosti, dostignite britanski ženski jakni jakne. Brzo ćete cijeniti meku ruku, laganu težinu i preporučenu udobnost. Ova inovativna tkanina gusto je utkana od denier pređe i obložena WxTech ™ završnom obradom kako bi se postigao status otporan na vodu i vjetar. Ova jakna s vjetrom također je iznimno prozračna i oslobađa vlagu. Oblikovano s bočnim zubima i donje rubove. 100% poli. Perilica rublja. Boja: Oyster / Neon Pink Flash Print. Veličina: XS.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Namjena

Rod


Veličina

Veličina

XS


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina